Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) stijgt bijna $200 in een uur tijd, komt er dan eindelijk weer meer actie?

Vanochtend was op Crypto Insiders te lezen dat de bitcoin (BTC) koers in de punt van het driehoekspatroon handelde die bitcoin over een periode van meer dan een maand vormde. Een beweging leek dus steeds dichterbij te komen en dat is precies wat er vanochtend gebeurde!

Rond 09:00 vanochtend begon bitcoin plotseling te stijgen na een lange saaie periode van zijwaarts handelen. Hoewel de beweging wellicht niet extreem is vergeleken met verleden bewegingen, is het in in schil contrast met de afgelopen weken.

- Advertentie -

Binnen een uur tijd steeg bitcoin van een prijs van $9.194 naar een lokale top van $9.367. Dat is dus een stijging van $173 in een uur tijd. Op de lagere tijdsframes kwam de Relative Strength Index (RSI) hiermee in het overbought gebied terecht, waardoor bitcoin de afgelopen uren weer even zijwaarts handelde.

Hierbij komt het feit dat bij $9.354 de 50-dagen Moving Average (MA) staat. Het gebied waar bitcoin zich op dit moment bevindt kan dus flinke weerstand gaan bieden. De beweging gaat daarbij gepaard met een lichte toename in handelsvolume, al is het op de dagelijkse grafiek nog niet echt om over naar huis te schrijven. Uiteraard is de dag nog jong dus er kan nog van alles gebeuren. Op het moment van schrijven is de prijs van bitcoin $9.341 op cryptocurrency-exchange Coinbase.

De hoop is natuurlijk dat het hier niet om een fake-out gaat. Dit zou betekenen dat bitcoin na deze opwaartse beweging opeens weer terugzakt en mogelijk juist naar onderen uitbreekt. Hoe dan ook hopen velen binnen de crypto-sector op in ieder geval meer actie, zo ook Arthur Hayes van BitMEX:

#bitcoin ontwaak uit je slaap. Ik verveel me verdomme.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.365,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.365,20 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin wankelt? Dit is míjn plan A!

Waar staan we nu werkelijk? Aan de vooravond van de grooste bull run ooit of een apocalyptische ineenstorting van de economie? Dit blijft de...