Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

‘Bitcoin (BTC) vliegt nog onder de radar maar shitcoins zullen dalen,’ denkt Tone Vays

Bitcoin (BTC) kan volgens Tone Vays, een analist en crypto veteraan, binnenkort de $14.000 bereiken. Hij zei dit in een YouTube livestream die hij op 10 augustus hield. Hij verwacht eerst wel een neerwaartse beweging naar $10.700 tegen het einde van dit jaar. Daarna is er volgens hem ruimte om nieuwe all-time highs te gaan bereiken. Naar verwachting halverwege 2021.

Volgens de voormalig vicepresident van J.P Morgan Chase gaf ook aan dat de nieuwe bitcoin bullrun wel eens het einde kan betekenen voor sommige altcoins. “Bitcoin vliegt nog steeds wat onder de radar” volgens Vays: “mensen lijken nog steeds te geloven in die troep zoals DeFi en andere scams en er komen steeds nieuwe projecten bij.” Volgens Vays hebben mensen hun les blijkbaar nog niet geleerd. Bitcoin blijft volgens hem dus onder de radar, daalt daarna 40%, de shitcoins dalen daarna keihard met zo’n 60% tot 70% waarna bitcoin de kans krijgt om zich te herpakken. Daarna begint de cyclus weer opnieuw.

- Advertentie -

Vays, die tevens ook oud analist is van Bear Stearns, zei dat bitcoin het een stuk beter gedaan heeft dan hij in de eerste instantie verwachtte en voorspelde. Hij lijkt er nu ook van uit te gaan de weddenschap te gaan verliezen. Bitcoin gaat volgens hem meer dan 90 dagen dit jaar boven de $10.000 staan. Maar het feit dat hij de weddenschap verliest vindt Vays niet erg. Als hij verliest gaat hij namelijk goed uit eten met een vriend, al draait hij wel zelf op voor de kosten.

Buiten het feit dat Vays positief naar bitcoin kijkt, lijkt hij ook bullish te zijn wat de S&P 500 betreft. Op de lange termijn verwacht hij dat ook de S&P 500 zal stijgen na een flinke correctie. Vays denkt dat de correctie inmiddels tegen zijn eind aan loopt, hij gaat er momenteel niet van uit dat er nog een correctie komt die één tot vier jaar duurt. We begonnen het jaar slecht met een flinke daling waarvan we nu weer lijken te bekomen. Het vooruitzicht voor het aankomend jaar is nu positief, dat is een bullish signaal op de jaarlijkse grafieken.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.331,97 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.331,97 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...