Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin bull markt begonnen? Madelon Praat je bij!

Bitcoin bull markt begonnen? Madelon Praat je bij!

- Advertentie -

In deze nieuwe editie Madelon Praat bespreekt Madelon Vos zoals je gewend bent het laatste macro-economische nieuws. In het bijzonder staat Madelon in de video stil bij de markt voor cryptocurrencies. Naar eigen zeggen is de trend sterk omhoog en is de bull markt begonnen! Wat gaat de bitcoin koers ons in de toekomst brengen? Madelon bespreekt het in de video hieronder:

Hou Crypto Insiders in de gaten voor nieuwe video’s van Madelon!

Meer dan 3000 man ging je voor!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Bitcoin Basics & Crypto’s krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. De eveneens kosteloze cursus Technische Analyse van A tot Z licht een tipje van de sluier als het gaat om de handel in cryptocurrencies en het lezen van de koersgrafieken die daar bij horen. Meer lezen over Madelon doe je op haar bedrijfspagina op Crypto Insiders!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€16.253,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€15.985,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€16.007,40 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.022,30 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€16.090,90 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...