Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin, corona en grote investeerders. Ask Me Anything (AMA) terugkijken

Bitcoin, corona en grote investeerders. Ask Me Anything (AMA) terugkijken

- Advertentie -

Kijk de Ask Me Anything (AMA) sessie met analisten John en Stef hieronder terug! Wat brengt de toekomst voor Bitcoin en de koers van bitcoin, en wat zal de rol van het coronavirus en grote investeerders zijn? Gisteren gingen beide heren in op dit uiterst interessante vraagstuk!

Volgende keer eerder een vraag indienen? Meld je aan in onze omgeving voor members en krijg niet alleen de mogelijkheid om eerder een vraag in te dienen, maar krijg ook doordeweeks koersvideo’s, uitleg, interessante discussies, trading signals en meer. Kom de eerste 30 dagen gratis proberen!

Op de hoogte blijven van toekomstige live Ask Me Anything (AMA) sessies? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal!

Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal! Wil je elke doordeweekse dag een koersupdate ontvangen, uitleg krijgen en toegang tot onze trading signals? Neem dan een kijkje in onze omgeving voor members en probeer de eerste 30 dagen gratis!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€16.584,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€16.307,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€16.351,00 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.352,80 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€16.407,70 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...