Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin dipt onder de $9.000; Tron (TRX) en Verge (XVG) stijgen

Bitcoin dipt onder de $9.000; Tron (TRX) en Verge (XVG) stijgen

- Advertentie -

De Bitcoin prijs is gedaald tot onder de $9.000 grens, met een daling van 4% in waarde. Ondanks de worsteling van Bitcoin hebben verschillende tokens, waaronder Tron (TRX) en Verge (XVG), de afgelopen 24 uur grote winsten geboekt. XVG vertoonde een toename in waarde van 10%.

bitcoin_onder_9000_grafiek

Beste prestaties: MANA, XVG & TRX

De best presterende spelers van 1 mei zijn Decentraland (MANA), Verge (XVG) en Tron (TRX). De waardestijging van Tron is te danken aan de groeiende belangstelling van beleggers voor de start van het netwerk van Tron. Het Tron mainnet zal naar verwachting op 31 mei live gaan, zoals oprichter Justin Sun onthulde op sociale media.

Net als EOS, moet Tron zijn mainnet nog lanceren. Tron heeft haar testnet afgelopen maart gelanceerd en sinds 2017 is het project in ontwikkeling. Zonder een werkend mainnet worden beide netwerken gewaardeerd op respectievelijk $14 miljard en $6 miljard, met een dagelijks handelsvolume van meer dan $6,4 miljard.

Op dit moment maken handelaren zich zorgen over een potentiële dump die onmiddellijk na de mainnet introductie van Tron en EOS kan optreden, aangezien beleggers in de markt voor cryptocurrency bij geruchten, nieuws, partnerschappen en productlanceringen kopen en de cryptocurrency snel daarna dumpen, zodra een partnerschap of productlancering is voltooid.

MANA, de token van het op Ethereum gebaseerde virtual reality platform Decentraland, heeft een toename van 11% opgetekend tegen Bitcoin en een stijging van 6% ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Momenteel wordt MANA verhandeld voor 0,00001810 Bitcoin, een stijging van bijna 20% ten opzichte van de 0,00001550 Bitcoin  op 30 april.

De vraag naar MANA neemt in hoog tempo toe als gevolg van de toegenomen belangstelling van zowel ontwikkelaars voor het bouwen van virtual reality producten op Decentraland als institutionele beleggers zoals Digital Currency Group (DCG).

Vorige week zei DCG Bitcoin en blockchain investeerder Travis Scher dat Decentraland zou kunnen evolueren naar een toonaangevend, op virtual reality gebaseerd, platform en zich zou kunnen profileren als het volgende grote mediaplatform. Scher merkte op dat andere beleggers in Decentraland geïnteresseerd zijn in de token vanwege het potentieel om in de voorhoede te staan ​​van zowel virtual reality- als blockchain-technologieontwikkeling

Scher liet het volgende weten:

Ten eerste denken we dat het onvermijdelijk is dat mensen in de toekomst een aanzienlijke hoeveelheid tijd in virtuele werelden zullen doorbrengen (zowel web-gebaseerde werelden zoals Second Life en uiteindelijk in VR-gebaseerde werelden op ware grootte). Dus, zoiets als Decentraland zou het volgende grote sociale platform kunnen worden.

Bitcoin

De meest dominante cryptocurrency op de markt heeft de afgelopen 24 uur moeite om te herstellen en sluit op 30 april met een verlies van 2%. Dit verlies lijkt te blijven staan op 1 mei. Technische indicatoren suggereren dat Bitcoin zich in een neutrale zone bevindt en dat het in een ideale positie verkeert om te herstellen.

De Relative Strength Index (RSI) van bitcoin is 55 en toont momenteel overgekochte noch oververkochte condities. Als het dagelijks handelsvolume van Bitcoin kan verbeteren, is het mogelijk dat Bitcoin teruggaat naar de $9.500 en een koers kan varen richting de $10.000 zone.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€14.125,20 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€14.155,90 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.177,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€14.218,80 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€14.379,10 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...