Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin IRA ziet groei in investeringen in onder andere bitcoin (BTC) voor pensioenen

Volgens het Amerikaanse Bitcoin IRA, dat pensioenproducten op basis van bitcoin (BTC) en andere digitale valuta aanbiedt, hebben klanten transacties met cryptocurrencies uitgevoerd ter waarde van in totaal $400 miljoen. Het bedrijf kondigt het behalen van deze mijlpaal aan in een onlangs verschenen persbericht.

In de Verenigde Staten kan men speciale beleggingsrekeningen openen die verschillende belastingvoordelen bieden en specifiek bedoeld zijn om geld te sparen voor een pensioen. Bitcoin IRA biedt diensten aan waarmee Amerikanen in bitcoin, altcoins en goud kunnen investeren. Zij kunnen hun bestaande beleggingsrekening omzetten naar een rekening bij Bitcoin IRA, of een geheel nieuwe IRA-rekening openen.

- Advertentie -

Sinds de lancering van zijn 24/7 crypto-handelsplatform een jaar geleden, verwerkte het bedrijf ruim $400 miljoen aan cryptocurrency-transacties. In het persbericht valt te lezen:

Het bedrijf presteerde in 2019 beter dan verwacht na de lancering van zijn online platform voor zelfhandel een jaar geleden. Klanten kunnen nu een bestaande IRA omzetten of een nieuw pensioenaccount openen, zelf cryptocurrency 24/7 online verhandelen, hun IRA veilig opslaan bij BitGo Trust en vervolgens hun posities en transacties in realtime volgen, allemaal binnen het Bitcoin IRA-platform.

De COO van Bitcoin IRA, Chris Kline kondigt daarnaast “substantiële productlanceringen in 2020” aan, wat het bedrijf verder moet helpen groeien. Een van de factoren die bij hebben gedragen aan het succes van Bitcoin IRA tot nu toe is de samenwerking met BitGo, een custody-dienstverlener. Door die samenwerking kan Bitcoin IRA een verzekering tot $100 miljoen bieden aan zijn klanten.

Onlangs adviseerde de bekende durfkapitalist Tim Draper millennials nog om in bitcoin te investeren. Hij zei toen: “Verwacht niet dat je een pensioen kunt opbouwen door elke keer een paar centen opzij te zetten.” Het huidige banksysteem is volgens hem namelijk een “oldsmobile”. Daarnaast zouden de huidige schulden nooit afbetaald kunnen worden met de huidige salarissen.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaar staan! Volgens hem staat bitcoin in de startblokken voor een nieuwe rally. Benieuwd naar zijn analyse? Lees hem dan snel!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.366,88 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.366,88 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...