bitcoin_kan_de_komende_dagen_herstellen_na_support_te_hebben_gevonden

Bitcoin kan de komende dagen herstellen na support te hebben gevonden

Op 22 januari kreeg de Bitcoin-koers een flinke klap te verduren, met veel Bitcoin traders die hun BTC verkochten. Als gevolg daalde de BTC-prijs van $3.615 naar $3.400, waar het nu enigszins tot rust lijkt te zijn gekomen.

Sommige beleggers zien het feit dat de koers rond de $3.400 blijft hangen als een signaal dat BTC de komende dagen kan gaan herstellen. Echter zal dit hoogstwaarschijnlijk voor de korte termijn zijn gezien er geen reden is om aan te nemen dat de bearmarkt voor de langere termijn bullish wordt.

Bitcoin handelt al lange tijd in het gebied tussen $3.500 en $4.000 en heeft moeite om boven dat resistance niveau uit te komen. Positief is wel dat de koers ook niet zo snel onder de dit prijsgebied uit lijkt breken.

Advertentie

Volgens crypto-analisten zoals Alex Krüger is de verstandigste keuze voor traders nu om af te wachten tot de markt echt om lijkt te draaien:

Naar mijn mening is het voor beleggers waarschijnlijk beter om te wachten op een trendomslag of verandering van het sentiment.

Andere grote cryptocurrencies zoals Bitcoin Cash en EOS zijn de afgelopen 24 uur ook aanzienlijk in waarde gestegen. Door de prijsstijgingen van de afgelopen 24 uur is de algehele crypto-markt $3 miljard in waarde gestegen. Als Bitcoin de komende drie tot vier dagen dit momentum vast weet te houden, dan zullen ook kleinere altcoins winsten kunnen gaan boeken.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€16.001,00 Kopen
1
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.915,10 Kopen
2
2
Bitonic
Reviewed
€15.949,50 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€15.982,40 Kopen
4
4
SATOS
Reviewed
€16.156,50 Kopen
Laatste nieuws