Michiel Ipenburg
21/12/2020 09:03 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/12/2020 09:03

Bitcoin koers video: Heeft de moeder aller cryptocurrencies het zwaar?

Nieuws

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Bitcoin heeft het zwaar. Nog altijd heeft de moeder aller cryptocurrencies niet opgegeven maar met een nieuwe run richting de $24.000 lijken we wel in de buurt van de lokale top te komen. Hogere tijdframes beginnen toch serieuze waarschuwingen af te geven voor het verloop van de komende pak ‘m beet vier tot zes weken.

Morgen om 19:30 uur organiseert Crypto Insiders een live Ask Me Anything (AMA) sessie met analisten Michiel en John – de Bitcoin consultant. Beide heren gaan in gesprek over de koers van bitcoin en relevante zaken omtrent de koers. Er wordt voornamelijk een blik geworpen op de technische kant van de koers, maar ook fundamentele zaken zullen de revue passeren. Tijdens de live uitzending zal je als publiek mee kunnen discussiëren en vragen kunnen stellen via de chat functie op YouTube! Ben je Crypto Insiders member, dan kan je je vragen eerder indienen.
Bekijk hieronder een eerdere AMA sessie waarin Michiel in ging op bitcoin, de Amerikaanse verkiezingen, het coronavirus en de geldprinterij

Wil je meer gratis video’s bekijken? Bekijk dan ook ons YouTube-kanaal. Vergeet je daar niet te abonneren zodat je geen enkele video mist! Wil je weten wanneer en welke altcoins wij kopen of verkopen? Word dan member en je ontvangt onze trading signals. Daarnaast houden we je daar op de hoogte van de koersen en laatste ontwikkelingen op de markt, ontvang je uitleg en krijg je toegang tot onze besloten discussiegroep met onze analisten en andere members. Kom de eerste 30 dagen gratis proberen!

Deel dit artikel
Michiel Ipenburg

Technisch analist Michiel kwam in 2014 voor het eerst in aanraking met Bitcoin en blockchain-technologie. Ondanks zijn interesse direct was gewekt duurde het tot 2015 voordat hij daadwerkelijk zijn eerste bitcoin in bezit had.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie