Michiel Ipenburg
01/02/2021 08:36 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/02/2024 14:08

Bitcoin koers video: Wees goed voorbereid! XRP, Flamingo en VeChain

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bitcoin koers video: Wees goed voorbereid! XRP, Flamingo en VeChain

Veel van de landen met de hoogste adoptiepercentages zijn minder welvarend. Bron: UNCTAD

De bitcoin koers is, buiten die spike op het nieuws van Elon Musk, nog altijd in de range van $34.000-32.000. Wie gaat deze battle winnen? Wees voorbereid op wat komen gaat! XRP kan weleens hoge ogen gaan gooien vandaag en het lijkt slim om vooraf orders te plaatsen. Op het moment dat de actie er is zullen cryptocurrency exchanges namelijk misschien vastlopen. Bedenk dus NU waar je wilt verkopen en plaats deze orders.
Flamingo (FLM) is ook goed onderweg. Kijken of deze op korte termijn x 2 kan gaan vanaf het instapmoment dat eerder is verstrekt aan de members van Crypto Insiders. Dan is het risico uit de trade halen een mooie strategie. Ik heb persoonlijk al wat winst van FLM in vechain (VET) gestopt die weer wat gezakt is.

Wil je zelf aan de slag met bitcoin en andere cryptocurrencies? Zorg dan dat je in ieder geval op de hoogte bent van de basics, zodat je ongeveer weet wat bitcoin is, hoe de koers van bitcoin tot stand is gekomen, waar je op dient te letten als je bitcoin koopt en hoe je aanbieders vergelijkt! Tip: We geven je €10 aan bitcoin cadeau om te starten!
Meer gratis video’s bekijken? Bekijk dan ook ons YouTube-kanaal. Vergeet je daar niet te abonneren zodat je geen enkele video mist! Wil je weten wanneer en welke altcoins wij kopen of verkopen? Word dan member en je ontvangt onze trading signals. Daarnaast houden we je daar op de hoogte van de koersen en laatste ontwikkelingen op de markt, ontvang je uitleg en krijg je toegang tot onze besloten discussiegroep met onze analisten en andere members. Kom de eerste 30 dagen gratis proberen!

Deel dit artikel
Michiel Ipenburg

Technisch analist Michiel kwam in 2014 voor het eerst in aanraking met Bitcoin en blockchain-technologie. Ondanks zijn interesse direct was gewekt duurde het tot 2015 voordat hij daadwerkelijk zijn eerste bitcoin in bezit had.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie