bitcoin_komt_even_boven_de_7700_dollar_uit_andere_munten_blijven_traag

Bitcoin komt even boven de $7.700, andere munten blijven relatief traag

0

De Bitcoin-prijs is afgelopen nacht met bijna 5% gestegen en oversteeg vanochtend zelfs de $7.700. Zondag had Bitcoin (BTC) het relatief rustig en handelde het gedurende de hele dag tussen $7.400 en $7.500. Het zou kunnen dat de 5% stijging van vannacht veroorzaakt werd door het feit dat meer investeerders hun altcoins overzetten in BTC.

Om 11.00 wordt BTC op Bitfinex verhandeld voor $7.695, een stijging van 4% in de afgelopen 24 uur. Andere coins presteren minder goed; Ethereum (ETH) wordt verhandeld voor $462 (-0,1%), Ripple (XRP) voor $0,45 (-0,2%) en Litecoin (LTC) voor $84 (+1,3% in de afgelopen 24 uur).

bitcoin_komt_even_boven_de_7700_dollar_uit_andere_munten_blijven_traag_grafiek

De stijging zou erop kunnen wijzen dat BTC een bullish prognose te wachten staat. Een sell-off zou het tegenovergestelde kunnen betekenen, maar afgaande op de aanzienlijke toename in het dagelijkse handelsvolume, dat gisteren bijna $1 miljard bedroeg (van alle exchanges bij elkaar), ligt dit scenario niet heel erg voor de hand.

Als het huidige momentum echter aanhoudt, mag men verwachten dat het niet heel lang zal duren voordat BTC de $8.000 aantikt en als die koers wordt bereikt kan de prijs in zeer korte tijd stijgen tot het niveau van $10.000 en daarmee tegelijkertijd de altcoins mee omhoog slepen.

Altcoins die in de afgelopen week consistente winsten boekten deden het ook goed afgelopen weekend en op maandagochtend. Stellar (XLM) steeg zondag met ongeveer 8% en wordt op maandagochtend voor $0,30 verhandeld. Cardano (ADA) steeg met ongeveer 7% en is op moment van schrijven $0,18 waard. NEO bleef min of meer hetzelfde en staat op $33. Litecoin steeg met 3% en wordt verhandeld voor $84.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws