Kevin Schijven Kevin Schijven
12/02/2019 17:51 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/02/2019 17:51

Bitcoin miljardair Zhao Dong: nu is het moment om bitcoin te kopen

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bitcoin miljardair Zhao Dong: Nu is het moment om bitcoin te kopen

Bitcoin miljardair Zhao Dong zegt in een interview op het Chinese WeChat dat nu het moment is om bitcoin (BTC) aan te schaffen, zo meldt cryptocurrency-website The Bitcoinist op 11 februari.
Zhao Dong voorspelt dat hij niet verwacht dat de crypto winter dit jaar nog zal eindigen, maar dat het daarom juist tijd is om in cryptocurrency te investeren en het voorlopig vast te houden, oftewel HODL!
Zhao Dong, een van China’s grootste over-the-counter (OTC) handelaren op de crypto-markt, deed zijn uitspraken in een WeChat groep met de naam ‘The Public Chain Alliance Crossing The Bulls And Bears Elite Team’, wat hoogstwaarschijnlijk lekkerder bekt in het Chinees.
Volgens de crypto-handelaar volgen nu minder mensen bitcoin op de voet dan tijdens de bull run eind 2017 en deze mensen zullen pas weer de markt gaan volgen zodra de prijs weer stijgt naar de tienduizenden.

Voor de meeste mensen geldt, als ze nu geen aandacht schenken aan bitcoin, dan besteden zij er ook niet veel aandacht aan in het overgrote deel van de tijd. Dus hen zal bitcoin pas weer opvallen als het weer tienduizenden dollars waard is. Maar jij en ik geloven in de toekomst van bitcoin, en dan is het het beste om zoveel mogelijk vast te houden wanneer niemand erom geeft.

Verder zegt Zhao Dong dat hij verwacht dat de crypto winter nog niet in 2019 zal eindigen. Pas in 2020 zal de lente aanbreken en de zomer in 2021.

In een bullmarkt overtuig ik mensen niet om bitcoin te kopen, omdat het gemakkelijk lijkt om snel geld te verdienen, maar dat is het in feite niet. Nu [in de bearmarkt], begin ik mensen over te halen om bitcoin te kopen.

Tevens zei Dong dat mensen niet te optimistisch noch te pessimistisch moeten zijn. Bedrijven en projecten zullen nou eenmaal sterven, maar er zal weer een nieuwe golf aan projecten aankomen.
Volgens Zhao Dong is 2019 juist de tijd om te investeren want prijzen liggen momenteel laag. Hij had nog een laatste stuk advies voor investeerders:

Het enige wat je nodig hebt is geduld.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie