Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin rally van 2020 maakt me nerveus, aldus topman succesvol cryptocurrency fonds

De topman van een succesvol cryptocurrency-fonds heeft zijn gedachten gedeeld over de huidige koers van bitcoin (BTC) en ethereum (ETH), en de cryptocurrency-markt in z’n geheel.

Sam Bankman-Fried sprak in een interview met Venture Coinist en liet weten dat de huidige markt hem totaal niet doet denken aan de laatste rally van 2017. Bankman-Fried is de CEO van FTX en Alameda Research. Twee van de accounts van Alameda Research staan in de top 15 van meest succesvolle accounts op BitMEX met een winst van ongeveer $67 miljoen. Het bedrijf zou naar verluidt $1 miljard aan transacties verrichten op dagelijkse basis, voornamelijk door gebruik te maken van arbitrage.

- Advertentie -

Toen Bankman-Fried werd gevraagd naar hoe hij de huidige markt beschrijft zei hij “raar”.

Het voelt echt anders dan de bull run van eind 2017, toen je een soort gevoel had dat je op straat liep, iemand tegenkwam en diegene hoogstwaarschijnlijk voor de eerste keer Ethereum overwoog te kopen. Dat gevoel wat je toen had, en dit voelt niet zo. Het is niet dat een gigantische klantenbestand binnenkomt.

‘Raar’ is zo’n beetje het beste woord. Deze rally is raar geweest. Het voelt niet als een het losbreken van enthousiasme. Er is een hoop enthousiasme geweest, maar het is alsof een hond z’n staart kwispelt. Het is overduidelijk dat de markt omhoog ging en mensen toen enthousiast werden – het was niet dat het enthousiasme het eerst was dat mensen motiveerde.

Verder zegt Bankman-Fried dat, als Bitcoins rally van dit jaar was gebeurd op de traditionele markt, het zou voelen alsof iemand beschikt over voorkennis. Het verwart je omdat het voelt alsof een select groepje enthousiast is en daarmee de prijs opdrijft. Maar wat als ze verkopen?

Onder aan de streep maakt de rally van dit jaar Bankman-Fried nerveus. Hij zegt dat hij voorzichtig is en waarschuwt traders dat hij niet zou opkijken van een flinke correctie.

Onze analist David van Ineveld gaf maandag zijn visie op de bitcoin koers. Volgens hem moeten we nu de weerstandszone bij $10.400-$10.500 goed in de gaten houden. Verder lezen? Klik dan hier voor David’s nieuwste bitcoin (BTC) koers weekanalyse.

youtube

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.886,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€9.964,70 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.965,50 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.018,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.018,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.886,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.964,70 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.965,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: BTC en temperatuur stijgen flink door!

Niet alleen blijven de temperaturen stijgen, ook crypto stijgt flink en laat mensen weer dromen over eigen tropische eilanden. Persoonlijk blijf ik nuchter genoeg,...