eerste_9-11_documenten_voor_5000_dollar_aan_bitoin_vrijgegeven_door_hackersgroep

Eerste 9/11 documenten voor $5.000 aan Bitcoin vrijgegeven door hackersgroep

6

De hackersgroep “thedarkoverlord” dreigt al langere tijd met de publicatie van “gevoelige” documenten omtrent de aanslagen op 11 september 2001. De groep wil een enorm bedrag, ongeveer €17,5 miljoen, in Bitcoin (BTC) als losgeld ontvangen voordat alle documenten worden vrijgeven.

De hackers zouden een aantal verzekeringsmaatschappijen hebben gehackt en vertrouwelijke informatie hebben gestolen. De hackers zeggen zelf niets te geven om de waarheid achter 9/11. Ze zeggen dat de documenten slechts een instrument zijn om geld te krijgen. Zo schreef de groep in een bericht op hun Steemit-blog:

We zullen de sappigste items niet lekken voordat we volledig zijn betaald. In het belang van het publieke bewustzijn en de transparantie maken we officieel ons compensatieplan met meerdere lagen bekend. Hieronder zullen we de vereiste kosten bekend maken om elke laag schadelijke documenten vrij te geven. De documenten zitten vol met nieuwe informatie, nog nooit eerder vertoond.

De documenten zijn versleuteld en worden in verschillende lagen vrijgegeven. Die lagen zijn als volgt ingedeeld:

Layer_1.container – $5.000 in BTC (Alle documenten in laag 1)

Layer_2.container – $50.000 in BTC (Alle documenten in laag 2)

Layer_3.container – $100.000 in BTC (Alle documenten in laag 3)

Layer_4.container – $1.000.000 in BTC (Alle documenten in laag 4)

Layer_5.container – $2.000.000 in BTC (Alle documenten in laag 5)

De groep heeft inmiddels drie Bitcoins ontvangen, waarmee de eerste laag documenten is vrijgegeven. Om de documenten te bekijken kan je de sleutel via hun Steemit-blog verkrijgen. Volgens de groep zijn de documenten in de diepere lagen het schadelijkst, maar het is dus nog afwachten of dit ook echt zo is. Veel mensen doen het af als “een hoax om te profiteren van mensen die naar de waarheid achter 9/11 zoeken.”

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

4 REACTIES

  1. Het is de waarheid en de ware toedracht van WTC torens op 11/9 die wel degelijk voorbereid was op en geraffineerd opgezet plan. Hoop dat het uiteindelijk de waarheid van de regering en vooral van de President van toen, Junior Busch veel op zijn geweten heeft. De reden dat het noodzakelijk kwaad moest gebeuren, heeft met hoge financiële problemen te maken van hoge schulden die gemaakt zijn en niet terug kon achterhalen. Saoedi Arabië is hier ook wel degelijk goed van op de hoogte zijn. Dit is ook de reden, dat Amerika met Saoedi Arabië niets in de weg legt, ook niet na de moord van Khashoggi, een 59-jarige regerings kritische journalist. Wegens de toenmalige President wel degelijk zelf veel te verbergen heeft en bang zijn dat het als nog zou uitkomen. Ben benieuwd hoe dit verder zal verlopen en geld mijn inziens ook geen probleem zal zij, wegens toen en heel groot kapitaal probleem was.

  2. Dit zat er al een keer aan te komen.Zoveel secret bronnen die hier al genoeg over hebben verteld. Wat te denken van een groep mensen die direct na de aanslag in witte pakken alle restjes op hebben geruimd die te maken hadden met de bommen die aanwezig waren in het WTC. De mensen moeten keer verder kijken dan de mainstream media. Amerika is een en al duivels land die alleen in doelstellingen denkt. Als daar levens mee gemoeid zijn dat moet dat maar zo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws