Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Eerste 9/11 documenten voor $5.000 aan Bitcoin vrijgegeven door hackersgroep

De hackersgroep “thedarkoverlord” dreigt al langere tijd met de publicatie van “gevoelige” documenten omtrent de aanslagen op 11 september 2001. De groep wil een enorm bedrag, ongeveer €17,5 miljoen, in Bitcoin (BTC) als losgeld ontvangen voordat alle documenten worden vrijgeven.

De hackers zouden een aantal verzekeringsmaatschappijen hebben gehackt en vertrouwelijke informatie hebben gestolen. De hackers zeggen zelf niets te geven om de waarheid achter 9/11. Ze zeggen dat de documenten slechts een instrument zijn om geld te krijgen. Zo schreef de groep in een bericht op hun Steemit-blog:

We zullen de sappigste items niet lekken voordat we volledig zijn betaald. In het belang van het publieke bewustzijn en de transparantie maken we officieel ons compensatieplan met meerdere lagen bekend. Hieronder zullen we de vereiste kosten bekend maken om elke laag schadelijke documenten vrij te geven. De documenten zitten vol met nieuwe informatie, nog nooit eerder vertoond.

- Advertentie -

De documenten zijn versleuteld en worden in verschillende lagen vrijgegeven. Die lagen zijn als volgt ingedeeld:

Layer_1.container – $5.000 in BTC (Alle documenten in laag 1)

Layer_2.container – $50.000 in BTC (Alle documenten in laag 2)

Layer_3.container – $100.000 in BTC (Alle documenten in laag 3)

Layer_4.container – $1.000.000 in BTC (Alle documenten in laag 4)

Layer_5.container – $2.000.000 in BTC (Alle documenten in laag 5)

De groep heeft inmiddels drie Bitcoins ontvangen, waarmee de eerste laag documenten is vrijgegeven. Om de documenten te bekijken kan je de sleutel via hun Steemit-blog verkrijgen. Volgens de groep zijn de documenten in de diepere lagen het schadelijkst, maar het is dus nog afwachten of dit ook echt zo is. Veel mensen doen het af als “een hoax om te profiteren van mensen die naar de waarheid achter 9/11 zoeken.”

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.426,77 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.316,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.382,18 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.383,57 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.389,44 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...