Roan Egberts Roan Egberts
01/04/2024 09:49 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/04/2024 11:33

Gelekt: Mark Rutte had actieve rol in bitcoin door gesprekken met Satoshi

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Gelekt: Mark Rutte had actieve rol in bitcoin door gesprekken met Satoshi

Foto: oliverdelahaye/Shutterstock

De cryptowereld is wakker geschud met bijzonder nieuws. De internationale pers heeft namelijk onthuld dat Mark Rutte een actieve rol heeft gespeeld in de opkomst van Bitcoin. In een exclusief interview met de internationale pers zijn er details gelekt over zijn geheime gesprekken met de oprichter van Bitcoin, Satoshi Nakamoto.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Bitcoin als betaalmiddel in Nederland

In het interview benadrukte Rutte dat het altijd al zijn doel was geweest om met Nederland een voorloper te zijn in de digitale wereld. Nederland heeft al zoveel mooie dingen, zoals tulpen en kaas. Bitcoin hoort daar met zijn oranje uiterlijk natuurlijk bij.

Verder geeft Rutte in het interview aan dat hij met Satoshi gekeken heeft naar de mogelijkheden om bitcoin als betaalmiddel in Nederland in te voeren. Het plan van Rutte, dat ook in handen is van Crypto Insiders, omvatte de ambitie om in de toekomst alle belastingen en heffingen in Bitcoin te innen door de regering.

Advertentie

Zorgvuldig gelekt

Opmerkelijk is dat deze onthulling niet spontaan kwam, maar zorgvuldig werd gelekt door de internationale pers. Nu bitcoin het moeilijk heeft met het stijgen naar de 100.000 dollar hebben veel mensen belang bij goed nieuws.

Verschillende bronnen zijn in ieder geval enthousiast over de timing van het lek. De bron, Foolish Times, benadrukt dat dit smaakt naar meer. Volgens de bron zouden er meer interviews met bekende Nederlanders (BN’ers) binnenkort gelekt gaan worden. Het zouden vooral BN’ers zijn die positief spraken over bitcoin als betaalmiddel.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Geen nieuwe gesprekken met Satoshi

Ook volgens dezelfde bron, Foolish Times, staan er geen nieuwe gesprekken meer gepland tussen Rutte en Satoshi. Tijdens het interview, op de vraag of er nog contact was met Satoshi, bevestigde hij dit zelf ook.

Op X betwijfelen gebruikers over de geloofwaardigheid van Rutte’s onthullingen. Maar er zijn ook gebruikers die het juist omarmen als een stap in de goede richting op het gebied van digitale innovatie.

Terwijl Nederland zich voorbereidt op de mogelijkheid van een Bitcoin-gedreven toekomst voor belastinginning, herinneren we men eraan dat vandaag 1 april is, een dag waarop zelfs de meest serieuze aankondigingen met een korreltje zout moeten worden genomen!

Deel dit artikel
Roan Egberts

In 2021 kwam Roan in aanraking met de wereld van cryptocurrencies en deed hij ook zijn eerste crypto-investeringen. Roan is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en volgt dan ook een financiële opleiding op Hogeschool Saxion. Momenteel volgt hij een minor in “Blockchain”. Met deze minor wil hij zijn kennis vergroten op het gebied van blockchain-technologie. Tot slot is Roan actief in het telegramkanaal van Crypto Insiders als beheerder, dus wie weet kom je hem daar ook tegen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie