Timo Bult Timo Bult
28/07/2019 15:22 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/07/2019 15:22

Josh Rager noemt bitcoin (BTC) onder de $10.000 een "cadeautje"

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
analist_josh_rager_noemt_bitcoin_BTC_onder_de_10000_dollar_een_cadeautje

Foto: Vytautas Kielaitis/Shutterstock

De bekende crypto-analist, Josh Rager, noemt een bitcoin (BTC)-prijs onder de $10.000 een “cadeautje”. In een recente tweet laat Rager zien dat bitcoin nog een stukje verder kan gaan dalen maar dat dit niet meteen slechts nieuws betekent.
Josh Rager is een cryptocurrency-analist en tevens mede-oprichter van Blockroots.com. Met meer dan 50.000 volgers op Twitter staat Rager bekend als een van de vooraanstaande analisten binnen de crypto-sector.
Zo nu en dan deelt Rager grafieken met daarop zijn analyses op Twitter. Dit keer beschreef hij de richting die de koers de afgelopen weken heeft gevolgd en baseerde daarop zijn verwachtingen.
https://twitter.com/Josh_Rager/status/1155107919886766080
De bitcoin (BTC) koers vormt al langere tijd lagere highs en lows. Volgens Rager heeft bitcoin onlangs zijn nieuwe, lagere high bereikt en is de koers nu op weg naar de volgende wekelijkse support. Die zou vlak onder de $9.000 liggen. Op het moment van schrijven is bitcoin $9.544 waard na 0,91% te zijn gestegen in de afgelopen 24 uur.
Volgens Rager betekent dit echter niet dat de markt bearish is. De markt blijft volgens hem bullish en hij noemt een prijs onder de $10.000 dan ook een cadeautje.
De afgelopen dagen werd al duidelijk dat bitcoin grote moeite had met het doorbreken van de $10.200. Na een flinke daling zakte bitcoin weer ver terug in de $9.000-regio waar het nu iets lijkt te consolideren. Als het aan Rager ligt kunnen we dus verdere dalingen verwachten de komende tijd.
Heb je vorige week de bitcoin-koersanalyse van onze eigen analist David gezien? Zo niet, klik dan hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie