Home Nieuws Bitcoin nieuws Markt krabbelt op? Herstel van Bitcoin-prijs naar $7.800 zou korte termijns-rally kunnen...

Markt krabbelt op? Herstel van Bitcoin-prijs naar $7.800 zou korte termijns-rally kunnen bevestigen

- Advertentie -

De prijs van Bitcoin (BTC)  in de afgelopen 24 uur gestegen van $7.300 tot $7.600, wat optimisme veroorzaakt voor de groei op de korte termijn van Bitcoin. Mocht de prijs verder stijgen naar $7.800 zou dat een korte termijns-rally voor BTC kunnen bevestigen, terwijl een daling onder de $7.500 terug naar de $7.300-regio zou kunnen leiden, waardoor de $6.000, opnieuw, weer een mogelijkheid wordt.

bitcoin_7800_dollar_grens_rally

Laag volume

De prijs-trend van Bitcoin en voorspellingen van analisten zijn gebaseerd op het huidige lage volume van BTC. Hoewel BTC een verdere daling naar de regio van $6.000 vooralsnog heeft weten te voorkomen, nu het terugkaatste van $7.300 naar $7.600, blijft het volume vrijwel identiek aan gisteren. Dus hoewel de waardering van de markt voor cryptocurrency is verbeterd, blijft de markt hetzelfde.

Een beweging naar de $7.800 zou in feite de dalende trendlijn van één maand (5 mei tot 5 juni) overschrijden, wat een mogelijke rally voor BTC betekent op zowel de korte als de middellange termijn. De corrigerende rally van BTC vanaf $7.040 eindigde op $7.500, maar op basis van de dagelijkse candlestick grafiek van BTC en gezien de stabiliteit van BTC gedurende afgelopen zeven dagen, is het mogelijk dat BTC in de komende dagen aan kracht wint en opnieuw de regio van $8.000 binnentreedt.

Op 20 maart brak BTC een dalende trendlijn vanaf 4 maart, met een sterke piek in volume en prijs. Binnen vijf dagen steeg de prijs van BTC van $7.800 naar $9.200. In een volgende periode van 15 dagen zakte de prijs echter weer van $9.200 naar $6.500, ook al werd die corrigerende rally wel ondersteund met een sterk volume.

Als BTC in juni een geleidelijke toename in volume en waarde kan vastleggen en een sterke basis kan vormen voor een mogelijke tussentijdse rally, is het mogelijk dat BTC tegen het einde van 2018 terugkeer naar haar eerdere niveaus, mogelijk zelfs tot $20.000. Maar als BTC haar momentum niet kan volhouden en opnieuw onder de $7.000 valt, is een daling tot de onderkant van de $6.000-regio nog steeds een mogelijkheid.

Optimisme op middellange termijn

Deze week meldde Nathaniel Popper van The New York Times dat Susquehanna International Group, een van de grootste beleggingsondernemingen ter wereld, al is begonnen met het faciliteren van Bitcoin-transacties. Bart Smith, hoofd van digitale assets bij Susquehanna, zei het volgende:

Wij geloven dat deze technologie en deze beleggingscategorie een aantal facetten van financiële diensten gaat veranderen, en we denken dat het voor altijd zal bestaan.

Het bedrijf, dat in 2014 voor het eerst met BTC experimenteerde, is begonnen met het verwerken van de afwikkeling van Bitcoin-, Ethereum- en Bitcoin Cash-futures, waardoor institutionele beleggers en grootschalige handelaren kunnen investeren in de markt voor cryptocurrency.

De intrede van bedrijven als Susquehanna in de cryptocurrency-sector zou kunnen leiden tot een domino-effect in Wall Street en de wereldwijde financiële sector. Terwijl beleggers onzeker zijn over de toekomst van de markt op de korte termijn, zijn de meeste handelaren bullish over de groei van Bitcoin en de rest van de crypto-markt op de lange termijn.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€16.407,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€16.386,90 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.432,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€16.511,20 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€16.679,10 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...