Home Nieuws Bitcoin nieuws Softwaregigant Oracle presenteert deze maand blockchain platform

Softwaregigant Oracle presenteert deze maand blockchain platform

- Advertentie -

Oracle Corp zal deze maand haar service blockchain platform presenteren, waarmee Oracle het eerste softwarebedrijf zal zijn dat zich waagt in de blockchain industrie.

Volgens Thomas Kurian, hoofd product development bij Oracle, zal het bedrijf op blockchain gebaseerde apps laten zien. Kurian beweert volgens Bloomberg dat de apps compatibel zullen zijn met andere platformen.

Kurian besprak de samenwerking met Banco de Chile, waarbij gewerkt wordt aan de mogelijkheid om interbancaire transacties vast te leggen op Hyperledger.

Oracle werkt ook samen met de Nigeriaanse overheid om douanegegevens en importgegevens vast te leggen op de blockchain.

In de toekomst plant het bedrijf farmaceutische bedrijven te benaderen welke batches van geproduceerde medicijnen tracken om zo in te kunnen spelen op de hoeveelheid teruggeroepen medicatie.

Naast Oracle zijn er andere softwarebedrijven die blockchain technologie willen gebruiken om huidige processen te simplificeren. Amazon Inc’s Cloud Unit en International Business Machine Corp. hebben beide de mogelijkheden van blockchain al bekeken om de eigen onderneming door te ontwikkelen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€14.192,40 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€14.218,50 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.226,50 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€14.279,30 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€14.439,30 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...