Sander van Rijn Sander van Rijn
14/11/2023 15:33 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/11/2023 11:52

Cardano innoveert met nieuwe tool voor crypto creatievelingen

Cardano-ADA
cardano-ada-logo
Cardano nieuws
Cardano innoveert met nieuwe tool voor crypto creatievelingen

Foto: Sharaf Maksumov/Shutterstock

Cardano (ADA) krijgt een nieuwe tool, genaamd Ledger Sync, die het voor ontwikkelaars gemakkelijker moet maken om applicaties te bouwen op het netwerk van Cardano.

De tool wordt ontwikkeld door de technische afdeling van de Cardano Foundation, die het nieuws aankondigt via Twitter. Het moet een flexibele omgeving bieden voor applicatieontwikkelaars op Cardano.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Ledger Sync biedt oplossing voor Cardano problemen

Blockchain systemen worstelen vaak met het ophalen van gegevens vanwege de manier waarop ze informatie opslaan, meldt het persbericht.

Ledger Sync moet dit probleem aanpakken door de toegang tot gegevens op de blockchain van Cardano te stroomlijnen. Ledger Sync is gemaakt in de populaire programmeertaal Java en is bedoeld om het voor ontwikkelaars makkelijker te maken om met Cardano-gegevens te werken.

Een van de uitdagingen van blockchain-technologie is dat het moeilijk kan zijn om snel specifieke gegevens te vinden. Ledger Sync helpt bij het efficiënter maken van dit proces.

Deze tool is vergelijkbaar met een andere tool genaamd Cardano DB Sync, maar is ontworpen om beter te werken in complexe systemen. Ledger Sync is open source, wat betekent dat iedereen het vrij kan gebruiken, zowel voor commerciële als niet-commerciële doeleinden.

Advertisement

Cardano neemt de leiding in crypto ontwikkeling

Cardano zet met de introductie van deze tool een belangrijke stap voor het eigen netwerk. De blockchain heeft inmiddels meer dan 9,5 miljoen blokken verwerkt.

Zonder de geoptimaliseerde Ledger Sync tool zou het ophalen van gegevens uit deze hoeveelheid transacties aanzienlijke vertragingen met zich meebrengen. De Cardano Foundation moedigt mensen aan om het te testen en feedback te geven.

Gegevens van Santiment wijzen uit dat Cardano momenteel op nummer één staat op basis van ontwikkelingsactiviteit.

De ADA koers steeg in de afgelopen 30 dagen met bijna 50% tot een piekwaarde van $0,395. De koers is inmiddels wat afgekoeld en ADA wordt op het moment van schrijven verkocht voor een prijs van $0,363.

Deel dit artikel
Sander van Rijn

Met een passie voor schrijven en de achtergrond kennis van de blockchain-technologie en digitale valuta’s, probeert Sander een toekomstige wandelende crypto bibliotheek te worden. De kennis die hij reeds heeft opgedaan deelt hij graag met vrienden en kennissen, maar nu is eindelijk de tijd aangebroken dat hij dit gaat doen voor het grotere publiek.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement
Advertisement