Ivo Melchers Ivo Melchers
03/12/2022 11:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/12/2022 11:00

Cardano registreerde de hoogste ontwikkelingsactiviteit in november

cardano-ada-logo
Cardano nieuws
De koers van cardano maakte een forse correctie de afgelopen twee weken. Volgens de analisten van Crypto Insiders is deze correctie echter nog niet voorbij, maar het einde lijkt wel in zicht te zijn. Daarna kan de koers wellicht een sterke beweging omhoog maken. Dat legden de analisten onlangs als volgt uit aan Premium leden:  “ADA ziet er nog steeds bullish uit. We zien graag dat de koers eerst richting de groene box gaat, tussen de 50% en 61,8% Fibonacci-niveau, oftewel de zone tussen 30 en 32 cent. Vanuit daar verwachten we een flinke beweging omhoog van de ADA koers.  Echter ziet het macroplaatje van de gehele cryptomarkt er momenteel niet goed uit. Ook een dalende bitcoin koers kan nog roet in het eten gooien. Onze analyse invalideert onder de $0,2387. Wij raden dus aan om nog zeer voorzichtig te zijn. In de Premium omgeving houden we alle leden op de hoogte en zullen we snel een nieuwe analyse delen.

Foto: alfernec/Shutterstock

De ontwikkelingsactiviteiten van Cardano (ADA) waren in de maand november een hoger dan elk ander project in de wereld van cryptocurrencies. Dit liet data van on-chain analyseplatform Santiment weten in een tweet op 1 december.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Cardano ontwikkeling

Santiment rangschikt crypto projecten op basis van het aantal Github commits, ook wel bijdragen. Github is een platform waarop ontwikkelaars samen software kunnen programmeren. Door het aantal bijdragen in Github inzichtelijk te maken, kan men een inschatting maken van hoe actief de community van ontwikkelaars van een bepaald crypto project is.

Het Cardano netwerk noteerde in de maand november een totaal van 572,67 Github commits, terwijl Polkadot (DOT) als nummer twee op deze lijst een totaal van 486,13 commits mocht opschrijven.

Eerder kon je in het Cardano nieuws lezen dat het aantal smart contracts op het netwerk met maar liefst 300% was gestegen in 2022. Op 1 januari was het totale aantal smart contracts 947 en exact 11 maanden later, op 1 december, was dit aantal gestegen tot 3.944.

Op 22 september had het netwerk ook de Vasil update geïmplementeerd waardoor onder andere transacties sneller en goedkoper zouden worden en de smart contracts meer functionaliteiten zouden krijgen.

Advertentie

Groei Cardano netwerk

De maand november was niet alleen uitstekend voor de ontwikkelingsactiviteit op het netwerk. Het netwerk zelf wist namelijk een totaal van 100 duizend nieuwe wallets toe te voegen in de afgelopen maand. De interesse in het netwerk blijft ondanks de huidige marktomstandigheden dus gewoon doorgroeien.

Het omvallen van FTX heeft er juist voor gezorgd dat crypto-investeerders zelf de baas willen zijn over hun eigen cryptocurrencies, waardoor dus ook het aantal unieke walletadressen op het Cardano netwerk fors was toegenomen.

In de afgelopen maand waren er ook twee belangrijke aankondigingen gedaan die betrekking hebben op het Cardano netwerk. In het begin van 2023 zullen er namelijk twee nieuwe stablecoins beschikbaar zijn: het door de dollar gedekte USDA en de algoritmische stablecoin Djed.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie