Timo Bult Timo Bult
21/08/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/08/2023 13:41

Cere Network haalt $3,5 miljoen op en verhuist binnenkort naar Binance Chain

Nieuws
blockchain_startup_cere_network_haalt_3.5_miljoen_dollar_aan_investering_op_en_verhuist_binnenkort_naar_binance_chain

Foto: Alexandru Chiriac/Shutterstock

Cere Network, een Customer Relationship Management (CRM)-startup, heeft $3,5 miljoen opgehaald bij verschillende investeerders. De startup hoopt met zijn innovatieve ideeën grote namen naar blockchain te kunnen halen. Daarnaast zal het binnenkort gaan verhuizen naar Binance Chain.
Cere Network komt voort uit Binance’ incubator-programma Binance Labs. De technologie van het bedrijf wordt al gebruikt door een groot Amerikaanse transportbedrijf dat meer dan 200.000 klanten heeft. Door de data van consumenten op een blockchain op te slaan zou het de CRM-sector volledig op zijn kop kunnen zetten.
crypto_insiders_telegram_bannerDe CRM-sector staat erom bekend zeer competitief te zijn met grote spelers als Microsoft, Salesforce en Oracle. De medeoprichter van de startup, Kenzie Wang, merkt op dat Salesforce ook al bezig is met het ontwikkelen van een blockchain CRM-oplossing:

Salesforce heeft zijn eigen blockchain-initiatief, gebaseerd op Hyperledger. Maar hun technologie loopt een jaar achter op die van ons. Dit komt doordat zij geen blockchain-experts zijn, en dat zijn wij wel.

Cere Network verwacht dat steeds meer bedrijven aangetrokken zullen worden door blockchain-technologie, zeker nu grote namen als Facebook producten ontwikkelen op basis van de nog jonge technologie. Wang legt uit:

Wanneer Facebook zich aan blockchan waagt, betekent dat andere bedrijven in Amerika en de VS zich er ook aan zullen gaan wagen. Het zou me niet verbazen als Twitter ook aan iets werkt en Oracle en Microsoft binnenkort iets lanceren. Het wordt een trend.

Cere Network haalde in totaal $3,5 miljoen op bij investeerders als Neo Global Capital, Arrington XRP en Binance Labs. Nu draait de oplossing van Cere Network nog op een eigen blockchain, echter zal het binnenkort gaan migreren naar Binance Chain, de blockchain van het Binance-ecosysteem.
Heb je maandag de nieuwe koersanalyse van onze analist David gemist? Volgens hem heeft bitcoin (BTC) een hele spannende week voor de boeg! Klik hier om Davids laatste column te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie