Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Crypto-fonds van half miljard verwacht nieuwe bull cycle vanwege nieuwe crypto-projecten

A16z Fondsmanager, Andreessen Horowitz voorspelt dat veel nieuwe crypto-projecten voor een stimulans gaan zorgen. Volgens hem zullen deze projecten er voor zorgen dat de crypto-sector gaat groeien.

Volgens Horowitz maken de projecten die in 2017 in het leven geroepen zijn na een ICO een goede kans om een impact te maken op de crypto-sector. Gebaseerd op cycli van de voorgaande jaren voorspelt Horowitz dat de prijs weer kan gaan stijgen op het moment dat er veel veelbelovende projecten in het leven geroepen worden.

- Advertentie -

Volgens hem is het belangrijk dat er eerst een goede fundatie met veelbelovende projecten wordt gelegd. Deze veelbelovende projecten zijn later weer belangrijk bij het bevorderen van de volgende bull run. Nieuwe projecten inspireren mensen om in te stappen of deel te nemen aan de crypto-sector. Als voorbeeld noemt Horowitz, Ethereum (ETH). Ethereum werd in 2013 opgericht en was medeverantwoordelijk voor de bull run in 2017 omdat daar nieuwe projecten op gebouwd werden. Ook de ICO’s draaiden op Ethereum en speelden destijds een belangrijke rol.

In 2017 zijn volgens het fonds flink wat nieuwe spannende projecten in het leven geroepen in alle sectoren waaronder betalingen, finance, games, infrastructuur en apps. Veel van deze projecten zullen waarschijnlijk bijdragen aan de nieuwe bull run.

Dit kwam naar voren in een blogpost die net gepubliceerd werd voordat het fonds meer dan $450 miljoen aan fundraising ophaalde. Uiteindelijk lanceerde het fonds met een vermogen van $515 miljoen. Dit fonds is anders dan het fonds wat in 2018 opgericht werd en waar de focus vooral lag op algemene investeringen. a16z gaf aan dat dat de huidige focus vooral ligt bij decentralized finance (DeFi), web 3 en next-gen betalingen.

Chris Dixon, partner van a16z schreef destijds in een blogpost dat crypto door verschillende fases is geweest en dat elke fase weer nieuwe ondernemers en technologieën met zich mee brengt.  A16z doet geen voorspelling wanneer de volgende bull run precies zal plaatsvinden. Het investeringsbedrijf verwacht wel dat veel projecten waar ze in geïnvesteerd hebben, een cruciale rol kunnen gaan spelen in de volgende bull cycle.

De projecten in hun portfolio zijn de exchange dYdX, Dfinity cloud computing, stablecoin en provider Maker, en privacy cloud computing Oasis Labs. A16z geeft aan dat ruim 10 projecten van 18 projecten uit het portfolio cruciaal kunnen worden in de volgende cyclus.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.190,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.190,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...