Kopieer de acties van onze analisten 30 dagen gratis

Crypto Insiders zoekt community managers!

Heb je kennis van blockchain, cryptocurrencies en trading, weet je hoe cryptocurrency exchanges en wallets werken én gaat je hart sneller kloppen van mensen helpen en ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Crypto Insiders is als platform en als community aan het groeien en de tijd is aangebroken om ons team uit te gaan breiden met community managers.

Jij

- Advertentie -

Jij volgt het nieuws en de koers van bitcoin op de voet. Wordt een nieuwe, veelbelovende coin gelist op Coinbase, vindt er binnenkort een belangrijke fork plaats of heeft Craig Wright weer een opmerkelijke uitspraak gedaan? Jij kan er over meepraten. Daarnaast ben je in staat technische analyses van analisten te lezen en ben je bekend met de meest gebruikte indicatoren.

Verder ben je sociaal ingesteld, heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal, speculeer en discussieer je met gedegen onderbouwing, heb je een flinke dosis (internet)humor en natuurlijk een oneindige passie voor crypto.

Wij

Wij bieden in ons team een centrale plek, waardoor je op veel vlakken kan meekijken, meedenken en kan ontwikkelen. We geven je de ruimte om zelfstandig en creatief te zijn, maar staan tegelijkertijd zoveel mogelijk paraat om ook jou te ondersteunen. We bieden toegang tot een leuke, groeiende online community, waarbij je ook in onze omgeving voor members actief zal zijn.

Uiteraard komen we je ook financieel tegemoet! Daarbij zorgen we ervoor dat, wanneer Crypto Insiders groeit, jij daar ook de vruchten van plukt!

Ben jij wie wij zoeken en kom je graag ons team versterken? Neem dan contact met ons op per mail via [email protected].

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.328,26 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.328,26 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...