cryptocurrency_bearmarkt_volgens_sommigen_de_meest_productieve_fase_ooit

Cryptocurrency bearmarkt volgens sommigen “de meest productieve fase ooit”

11

De bearmarkt is nog steeds in volle gang, met grote cryptocurrencies die meer dan 80% aan waarde verloren ten opzichte van hun hoogste waardes eind 2017. De ‘crypto winter’ blijkt echter gunstig te zijn voor bedrijven die zich richten op de infrastructuur voor blockchain-technologie.

Konstantin Richter, de CEO van Blockdaemon, een bedrijf dat computer nodes ontwikkelt en host, zei bijvoorbeeld dat dit “de meest productieve fase ooit” is, en vervolgde:

Projecten moeten nu hun ware aard laten zien. De tijd waarin ze makkelijk, veel geld konden ophalen is voorbij.

Met de steeds verder dalende koerswaardes worden investeerders steeds zenuwachtiger. Dat is ook niet zo gek, aangezien de technologie achter cryptocurrencies, blockchain, nieuw is en vrijwel ongetest blijft. Sheri Kaiserman, mede-oprichter van de beleggingsonderneming Maco.la, zegt dat haar bedrijf er daarom voor kiest om niet meer zo snel in ICO’s te investeren:

We voelden dat de beste manier om geld te verdienen is door de infrastructuurbedrijven – de pikhouwelen en schoppen – te kopen die de basis helpen bouwen. Ze nemen flink in waarde af, wat voor ons een ideaal gevolg is van de crypto-winter.

De ontwikkeling van blockchain-technologie zit nog in een vroege fase, maar heeft op de lange termijn enorme potentie. Aangezien de technologie transacties en data op een revolutionaire manier aanpakt kan het bedrijven in de toekomst miljarden besparen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

+
Satos

9/10

€9.444,33 Kopen
Litebit

8.9/10

€9.416,12 Kopen
Bitcoinmeester

8.7/10

€9.409,15 Kopen
Bitvavo

8.7/10

€9.323,00 Kopen
Anycoin Direct

8.4/10

€9.427,69 Kopen
Bitkassa

7.4/10

€9.511,61 Kopen
Bitonic

7.4/10

€9.420,54 Kopen
Laatste nieuws