Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Duitsland vindt blockchain technologie net zo revolutionair als het internet

Een derde van de bevolking in Duitsland geeft aan blockchain-technologie net zo revolutionair te vinden als het internet in de jaren ’90. Deze uitspraak werd gedaan naar aanleiding van een enquête die Bitkom (De Duitse Vereniging voor Informatie en Technologie) heeft afgenomen.

De enquête toonde aan dat ongeveer 15% van de bedrijven in Duitsland vertrouwen heeft in de opkomst van blockchain-technologie en de impact die het kan hebben op de economie en de samenleving, net als het internet deed.

- Advertentie -

Bitkom heeft meerdere enquêtes gepubliceerd in Duitsland met blockchain en cryptocurrencies als onderwerp. Een enquête uit november gaf aan dat 60% van de lokale bedrijven twijfelt over de aanpak van blockchain, vooral omdat er nog maar weinig daadwerkelijke producten en applicaties zijn die voor hen toepasselijk zijn.

Afgelopen jaar kwam in enquêtes naar voren dat meer dan 60% van de Duitse bevolking op de hoogte was van het bestaan van Bitcoin, in 2016 was dit percentage slecht 30%.

Bernhard Rohleder de eigenaar van Bitkom sprak zich uit over de economische voordelen van cryptocurrencies en blockchain:

Bitcoin en andere cryptocurrencies zijn een goed voorbeeld van een digitaal tijdperk dat invloed heeft op de financiële wereld. Dit gaat niet om de individuele valuta zelf maar om de onderliggende technologie blockchain. Het zal een impact hebben op de gehele economie.

Cryptodaily schreef een artikel over een Duitse ijszaak die bezoek kreeg van een crypto-liefhebber. Deze klant wees de zaak erop dat ze makkelijk gebruik kon maken van bitcoin (BTC) als betaalmiddel. Deze aardige klant bleek Andreas Antonopoulos te zijn, een bekende voorstander van Bitcoin.

Dit soort situaties duiden maar aan dat binnen Europa steeds meer landen Bitcoin beginnen te omarmen.

Wekelijks neemt Crypto Insider David een macro update op voor leden van onze members-omgeving. Vandaag leek ons weer een mooi moment om deze waardevolle update met het grote publiek te delen. David gaat in op de vraag of het coronavirus het verloop van de markt verklaart. Stay safe! 

In zijn meest recente column legt David aan de hand van grafieken de situatie uit en bespreekt hij wanneer hij een koper wordt. Mis ‘m niet!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.590,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.624,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.653,20 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.653,70 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.684,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.590,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.624,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.653,20 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.653,70 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.684,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...