Wessel Kersting Wessel Kersting
13/03/2022 19:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/03/2022 19:00

Er komt een techno festival aan in de metaverse en deze NFT’s kan je er verzamelen

Nieuws

We weten allemaal dat de laatste twee jaar erg moeilijke tijden waren voor bepaalde sectoren. Een branche die hard is geraakt is de entertainmentbranche. Van het een op het andere moment hadden entertainers geen optredens meer. Een mooie oplossing hiervoor is de metaverse. In deze online, digitale omgeving kunnen artiesten optreden en virtueel gesteund worden door fans. Dit is ook wat VISIV van plan is met een heus technofeest in de metaverse.

Het evenement van VISIV zal op 19 maart in Parijs plaatsvinden. Hier zullen verschillende top-dj’s draaien zoals Ben Klock, Marcel Dettmann, Blawan en Helena Hauff. VISIV werkt voor dit evenement samen met het South by Southwest (SXSW) festival in Texas. Tijdens het feest zal een digitaal portaal worden geopend vanuit het  SXSW festival in Texas zodat gasten vanaf daar ook mee kunnen genieten van de muziek die afgespeeld wordt in Parijs. Het evenement zal dus niet alleen in Parijs afspelen maar ook in de metaverse. 

Het techno evenement zal ook een aantal exclusieve non-fungible tokens (NFT’s) bieden die zijn bedoeld om de artiesten een extra inkomstenbron te bieden in deze zware tijden. De bezoekers kunnen drie verschillende NFT’s verzamelen: De eerste is een NFT van een realistisch 3D-model van elke DJ die draait op het feest, de tweede is gebaseerd op het merkt van het festival –  namelijk ‘The 7 VISIV Deadly Skulls’. Dit zal dus een unieke schedel worden die je ook daadwerkelijk kunt dragen in de metaverse. Tot slot worden er NFT’s gemaakt van het festival die in digitale kunst zijn omgezet. 

Tickets voor VISIV: The Future Is Now worden verkocht op de website van VISIV en afbeeldingen van de NFT’s zijn te vinden om het Instragram account. Iedereen die een ticket koop krijgt ook de mogelijkheid om $VSV tokens te bemachtigen. De blockchain VISIV moet nog uitkomen.

 

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie