Ethereum geeft eerste versie van Casper update vrij

Array

Een nieuwe versie van de Casper code, een geplande verbetering van het economische consensus protocol van het Ethereum netwerk, is gister door ontwikkelaars vrijgegeven.

Op dinsdag plaatste Danny Ryan, ontwikkelaar van de Casper the Friendly Finality Gadget (FFG), de code van Casper V.01 op GitHub, waarbij hij aangaf dat de update voornamelijk klanten en externe auditors zal helpen om veranderingen in contracts te ‘tracken’.

- Advertentie -

In reactie op een Reddit post zei Ryan het volgende:

Meer mensen dan alleen het onderzoeksteam gebruiken tegenwoordig de contracten op een blockchain, dus wilden we een helderdere versie creëren met ‘changelogs’ to een ieder te helpen georganiseerd te blijven.

Eind april werd een ontwikkelingsvoorstel gepresenteerd omtrent Hybrid Casper FFG, met de bedoeling om een hybride systeem te ontwikkelen dat proof-of-work en proof-of-stake consenus combineert. Uiteindelijk is het idee om volledig over te gaan op proof-of-stake. Uit documenten blijkt dat de update de ‘block rewards’ voor miners zal terugbrengen van 3 ETH naar 0,6 ETH.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

BITCOIN KOPEN

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...