Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
13/02/2022 17:55 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/02/2022 17:55

14 sectoren om in te beleggen in 2022

icon-finance
Finance nieuws

ARK Invest is een grote naam op het gebied van beleggen. Het is een institutionele belegger met meer dan $20 miljard aan assets die ze beheren voor hun klanten. Ze zijn al lange tijd erg bullish op Tesla. Elk jaar komt ARK Invest met een lijst met ‘grote ideeën’ waarvan ze denken dat die het erg goed gaan doen de komende tijd.

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

ARK Invest bullish op crypto en blockchain

In deze video bespreek ik kort de verschillende sectoren en geef ik aan in welke aandelen en crypto’s je mogelijk zou kunnen investeren als je geïnteresseerd bent in die sectoren. Wat mij dit jaar opviel, was dat ARK Invest veel focus plaatst op de wereld van blockchain en crypto. Het lijkt erop dat ze erg bullish zijn over bitcoin, ethereum en DeFi.

Houd er rekening mee dat het beleggen in innovatieve bedrijven vaak gepaard gaat met veel risico. Groeibedrijven en crypto fluctueren vaak enorm in waarde, waardoor je veel geld kunt verliezen in korte tijd. Maar op lange termijn zou dat wel kunnen leiden tot hogere winsten. Zeker geen garantie en zeker geen financieel advies!

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement
Advertisement