Timo Bult Timo Bult
29/05/2022 13:32 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/05/2022 13:32

Cryptomarkt heeft het zwaar: Madelon Praat over de ECB, rente en meer!

icon-finance
Finance nieuws

Spraakmakende beelden deze week op de televisie. Zowel de President van de Europese Centrale Bank, als de hoofdeconomen van de grootste Nederlandse Bank, als onze eigen President van de Nederlandsche bank Klaas Knot, schoven aan bij televisie programma’s. In de nieuwe Madelon Praat, analyseert Madelon deze beelden en bespreekt ze de gevolgen hiervan. De gevolgen van het monetair beleid zijn overal voelbaar, op de huizenmarkt, de aandelenmarkt en nu ook in de reële economie. Nu de ECB aan de knoppen gaat draaien is de vraag of en welke invloed zij nog zullen hebben… De huizenmarkt en de beurs staat onder druk en ook de cryptomarkt heeft het zwaar, met een flink dalende bitcoin (BTC) koers. Bekijk de nieuwe Madelon Praat hierboven!

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement
Advertisement