Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
02/03/2022 17:33 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/03/2022 17:33

Facebook/Meta-aandeel: duur of goedkoop?

icon-finance
Finance nieuws

Afgelopen donderdag hield ik een masterclass samen met Christian van Slapend Rijk Worden over of aandelen duur of goedkoop zijn aan de hand van de financiële analyse. We hebben het onder andere over de volgende vragen: Is het aandeel Facebook/Meta goedkoop op dit moment? Wat is de toekomst van Facebook/Meta? Is nu een goed moment om Facebook/Meta te gaan kopen?

De koers van Meta is de laatste weken hard gedaald. Dit komt onder andere door Apple app tracking en door inflatie. Aan de hand van de financiële analyse zie je dat Facebook/Meta op dit moment mogelijk een goede koop is bij een prijs van $267. Houd er rekening mee dat Meta de komende jaren waarschijnlijk heel veel geld zal moeten investeren om de metaverse te ontwikkelen. Dit zou kunnen leiden tot lagere winstmarges en winsten ten opzichte van de afgelopen jaren.

Bitcoin en ethereum komen naar Londense beurs in grote stap
  • icon-finance
    Finance nieuws

De metaverse van Meta

Het zou voor Facebook nog wel eens heel lastig kunnen zijn om de metaverse daadwerkelijk op te bouwen. Globaal genomen zijn er momenteel namelijk twee kampen; de traditionele beleggers en de cryptobeleggers. Het lijkt erop dat Facebook/Meta tussen deze kampen in zit en bij beide kampen dus geen grote fans heeft. De metaverse is namelijk over het algemeen niet heel populair bij traditionele beleggers, omdat het nog niet duidelijk is hoe de metaverse eruit komt te zien en hoe winstgevend dit gaat zijn. Mensen die geïnteresseerd zijn in crypto zullen waarschijnlijk meer toekomst zien in de metaverse, maar zij willen juist graag dat de metaverse gedecentraliseerd is, terwijl Facebook/Meta natuurlijk een gecentraliseerd bedrijf is. Al met al ziet de financiële analyse van Facebook/Meta er op dit moment heel goed uit, terwijl de fundamentele analyse erg onduidelijk is.

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie