Redactie Redactie
21/11/2022 18:31 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/11/2022 18:31

HAWEX DAO sluit belangrijke samenwerking met Venom Foundation

icon-finance
Finance nieuws

Vandaag heeft het HAWEX DAO project een samenwerking aangekondigd met de Venom Foundation, de eerste cryptostichting die is geregistreerd in Abu Dhabi met een licentie om utility tokens uit te geven. Dit om gezamenlijk de ontwikkeling van toepassingen voor het Venom blockchain ecosysteem en HAWEX’s portfolio van betaalmethoden en financiële beheertools te bevorderen. De wederzijdse expertise van de bedrijven is erop gericht de wereldwijde adoptie van kernfunctionaliteit van beide partijen te versnellen.

De eerste fase van de integratie van Hawex Crypto Processing en Venom blockchain is in oktober 2022 afgerond.

Als onderdeel van deze overeenkomst zal HAWEX DAO door het verstrekken van financiële stabiliteit en corporate en investment banking diensten, de essentiële elementen van de Venom blockchain ecosysteem wereldwijd ondersteunen.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Over Venom Foundation

Venom Foundation is een volledig door ADGM gereguleerde cryptostichting, met als belangrijkste prioriteit het bouwen van een robuuste en zeer schaalbare blockchain en het ondersteunen van de ontwikkeling van een zelfvoorzienend blockchain-ecosysteem. Venom stelt grote bedrijven, ondernemingen en overheden in staat een eenvoudige en veilige overgang te maken naar gedecentraliseerde Web3-toepassingen, waarbij grote stromen datatransacties op tijd worden beheerd.

Het groeiende ecosysteem omvat reeds een VenomWallet, mobiele applicatie en desktop browser extensie, VenomScan, om alles transparant te houden met toegang tot de transactiegeschiedenis, VenomBridge, om de interchain transacties snel te laten verlopen, VenomPools, om activa in te zetten op Validator nodes en VenomGet, een gemakkelijke toegangspoort tot Venom tokens.

Tegenwoordig richt Venom Foundation zich op de MENA-regio (Midden-Oosten en Noord Afrika), die wordt beschouwd als de bakermat van de wereldwijde adoptie van cryptotrends.

Advertentie

Over HAWEX

HAWEX is een FCA-gereguleerd bedrijf gevestigd in het Verenigd Koninkrijk.

De hoofdactiviteit van het bedrijf is hoog geladen financiële dienstverlening, een combinatie van fiat betaaloplossingen en cryptocurrencies en de ontwikkeling van SaaS (software-as-a-service) en BaaS (banking-as-a-service) oplossingen voor middelgrote bedrijven en ondernemingen wereldwijd met kantoren in Londen, Riga & Dubai.

De kernproducten van HAWEX zijn CeDeFi-oplossingen:

Acquiring – dienst voor het accepteren van betalingen in fiat valuta;

Cryptoprocessing – dienst voor het accepteren van betalingen in cryptocurrencies;

Crypto-fiat kaartuitgiftedienst.

DAO-ecosysteem

Het platform van het bedrijf biedt massa-oplossingen en biedt B2B- en B2C-diensten aan klanten in heel Europa, Azië, Latijns-Amerika en de landen in de Golfregio (GCC).

HAWEX biedt bedrijven dagelijks een one-stop-shop service die alles-in-één oplossingen combineert via één enkele interface.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie