Timo Bult Timo Bult
12/11/2023 19:48 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/11/2023 14:15

Nederlandse econoom deelt ongefilterde waarheid over de economie

icon-finance
Finance nieuws

Madelon Vos heeft weer een nieuwe interessante video gepubliceerd! In deze aflevering van haar serie ‘Madelon Navigeert’, verwelkomt ze een bijzondere gast: Kees de Kort, een gerespecteerde macro-econoom en beursanalist.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

De staat van de wereldeconomie

Bekend om zijn heldere inzichten op BNR Nieuwsradio en in de financiële pers, staat De Kort bekend om zijn vermogen om complexe economische situaties in begrijpelijke taal uit te leggen. Zijn unieke stijl, bekend als ‘het DeKortiaans’, maakt hem tot een veelgevraagde gast in economische programma’s.

In deze video gaat De Kort dieper in op de huidige staat van de wereldeconomie, waarbij hij zijn ongezouten mening geeft over de fragiliteit van het financiële stelsel, de volatiliteit van de beurs, en de politieke beslissingen die onze dagelijkse levens beïnvloeden. Zijn scherpe, directe en ongefilterde benadering biedt een verfrissende kijk op de economische realiteit van vandaag.

Toekomst van de huizenmarkt

De discussie raakt aan diverse belangrijke onderwerpen, zoals de impact van politieke beslissingen op de economie, de toekomst van de huizenmarkt, en de rol van centrale banken in het huidige economische klimaat. Verder wordt ingegaan op energietransitie, het rentebeleid en de rol van centrale banken.

De Kort’s expertise en ervaring bieden waardevolle inzichten in deze complexe materie, waardoor deze video een must-watch is voor iedereen die geïnteresseerd is in economie en financiën.

Advertisement

Join de MoneyTalks community van Madelon Vos!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement