Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
09/04/2022 17:09 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/04/2022 17:09

Zo koop je aandelen en ETF’s bij DEGIRO

icon-finance
Finance nieuws

Investeren en handelen in crypto’s als bitcoin (BTC) is superleuk. Maar het is voor veel mensen ook verstandig om te diversifiëren. Je kunt namelijk ook aandelen kopen. Als complete beginner kan ik me voorstellen dat het spannend is om daarmee te starten. Daarom heb ik een afspeellijst voor je gemaakt met een paar hele eenvoudige video’s over het openen van een account bij DEGIRO en het kopen van aandelen en ETF’s via dit platform.

Bekendste bitcoiner van Nederland krijgt eigen televisieserie
  • icon-finance
    Finance nieuws

DEGIRO-tutorial: accounts, aandelen en orders

In deze tutorial leg ik je stap voor stap uit hoe je kunt beginnen. We beginnen met het openen van een rekening bij DEGIRO. Dan kijken we naar de verschillende soorten accounts bij DEGIRO: basic vs active vs trader accounts. Ook leg ik uit hoe je geld kunt storten op DEGIRO. En dan gaan we natuurlijk praten over hoe je nou aandelen en ETF’s koopt. Dat doen we aan de hand van een video over de verschillende orders die je bij DEGIRO (en andere exchanges) vindt: market orders, limit orders, stoploss orders en stoplimit orders.

Als je na deze video nog vragen hebt over het beleggen in aandelen en ETF’s, laat het me zeker even weten in de comments onder een van de video’s. Dan kan ik daar in de toekomst video’s over gaan maken!

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie