Galaxy Digital gaat bitcoin (BTC) optie contracten aanbieden na toenemende vraag van institutionele beleggers

Galaxy Digital gaat bitcoin (BTC) optie contracten aanbieden na toenemende vraag van institutionele beleggers

Het crypto-investeringsbedrijf Galaxy Digital gaat zijn diensten verder uitbreiden. Het zal zogenaamde “crypto optie contracten” gaan aanbieden. Dit blijkt uit een artikel van mediaplatform The Block dat op 21 juni werd gepubliceerd.

Galaxy Digital reageert met de uitbreiding op de toenemende vraag voor dergelijke producten. Het zouden vooral institutionele investeerders zijn interesse zouden hebben in crypto-opties van het bedrijf van Mike Novogratz.

Opties zijn vooral aantrekkelijk in volatiele markten als die van bitcoin (BTC). Met deze producten krijgen beleggers het recht om bitcoins voor een vooraf vastgestelde prijs te kopen of verkopen. Het recht om te kopen wordt een call optie genoemd, en het recht om te verkopen is een put optie.

Advertentie

Volgens global head of business development bij Galaxy Digital, Yoshi Nakamura, is de vraag naar deze producten vooral groter geworden onder mining-bedrijven en andere aan crypto-gerelateerde bedrijven. Een bestuurder van investeringsbedrijf BlockTower beweert echter dat het vooral bedrijven buiten de crypto-wereld zijn die geïnteresseerd zijn in crypto-opties.

Galaxy Digital is overigens niet de eerste die crypto-opties op de markt zal brengen. Verschillende over-the-counter (OTC) platformen wereldwijd bieden beleggers al de mogelijkheid om met crypto-opties te speculeren.

Heb je de nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€6.367,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€6.382,34 Kopen
2
2
Litebit
Reviewed
€6.432,60 Kopen
3
3
SATOS
Reviewed
€6.432,75 Kopen
4
4
Anycoin Direct
Reviewed
€6.438,74 Kopen
5
5
Bitonic
Reviewed
€6.441,77 Kopen
Laatste nieuws