Discussier met alle crypto insiders via Telegram

India steeds positiever over crypto’s zoals bitcoin (BTC), blijkt uit onderzoek

India wordt steeds positiever over cryptocurrencies. Cryptocurrency-exchange Paxful heeft onlangs een enquête gepubliceerd waaruit dit blijkt. De enquête is gehouden onder investeerders tussen de 18 en 55 jaar. Uit het onderzoek bleek onder andere dat meer dan 75% van de ondervraagden geïnvesteerd heeft in cryptocurrencies.

78,5% van de respondenten geeft aan een voorkeur te hebben voor cryptocurrencies als het aankomt op snel en gemakkelijk geld versturen. Ze zeggen daarbij geen vertrouwen te hebben in het huidige monetaire systeem. 64,8% gelooft dat cryptocurrencies financiële vrijheid kunnen bieden.

- Advertentie -

Bedrijven kunnen nu een bankrekening openen als ze opereren binnen de cryptocurrency-sector. Volgens Ray Youssef, Paxful CEO kan dit zeer positieve gevolgen hebben voor de groei en populariteit van cryptocurrencies in India. 

“De groei van crypto is onvermijdelijk, zelfs toen er nog een verbod was op cryptocurrencies steeg de interesse. De Indiaase crypto-community was actief aan het handelen en investeren. Het is goed dat er aangedrongen wordt op regulatie. De interesse is sterk toegenomen, dit is terug te zien in de miljoenen dollars die geïnvesteerd zijn en de steun die cryptocurrencies krijgen. Ook de groei in mobiele technologie draagt bij aan de groei, oudere generaties komen in aanraking met cryptocurrencies en tonen interesse.” Aldus Ray Youssef, Paxful CEO.

De toekomst van cryptocurrencies in India ziet er volgens de enquête positief uit. 43,5% van de respondenten geeft aan uit te kijken naar nieuwe banenkansen die ontstaan en de kansen om te ondernemen dankzij de cryptomarkt. Youssef voegde er aan toe dat: 

Het opheffen van het verbod op cryptocurrencies is slechts het begin voor India. Het volume waarmee geïnvesteerd wordt blijft wekelijks toenemen. Daarbij worden er ook miljoenen geïnvesteerd in blockchain technologie en blijft de vraag en interesse in cryptocurrencies groeien.

Terwijl het de meesten lukt om het geduld te bewaren en de situatie te aanschouwen ziet analist David een aantal interessante ontwikkelingen in de koers van bitcoin (BTC): wederom bullish signalen! Toch is er volgens David reden om voorzichtig te zijn, zoals hij beschrijft in zijn net verschenen bitcoin koers analyse

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.263,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.046,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.088,10 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.096,50 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.134,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.046,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€11.088,10 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.096,50 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.134,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.263,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...