john_mcafee_op_de_hielen_gezeten_door_de_CIA_waarschuwt_autoriteiten_met_foto_op_twitter

John McAfee op de hielen gezeten door de CIA, waarschuwt autoriteiten met foto op Twitter

De excentrieke miljardair, bitcoin bull en presidentskandidaat voor de presidentsverkiezingen in 2020, John McAfee, schrijft in een tweet dat de CIA hem op de hielen zou zitten. Eerder tweette de bekende crypto-fanaat al een tijdje “dark” te moeten gaan vanwege bepaalde ontwikkelingen.

Op de foto is McAfee samen met zijn vrouw, Janice Dyson, te zien. Beiden hebben een vuurwapen vast, mogelijk als waarschuwing voor de autoriteiten die hem op de hielen zitten. De tekst in de tweet luidt:

De CIA heeft geprobeerd ons te pakken te krijgen. We zijn nu op zee en zullen binnenkort meer duidelijk maken. Ik zal de komende dagen dark blijven.

Wat er zich precies heeft voorgedaan is op dit moment nog onduidelijk. Op dinsdag deelde de campagneleider van McAfee al een mysterieuze tweet op McAfee’s Twitter-account. Daarin stond het volgende:

Door nieuwe ontwikkelingen moet John McAfee zich stil houden. Let op dat dit account tot nader order door het personeel wordt beheerd. Meer details zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

McAfee zou al langere tijd op de hielen worden gezeten door de Amerikaanse belastingdienst. Mede door transacties met bitcoins met zijn werknemers zou hij worden beschuldigd van het ontwijken van belastingen. McAfee ontkent dit en is sindsdien met zijn boot op de vlucht geslagen. Het is dan ook niet onmogelijk dat de CIA hem nu te pakken probeert te krijgen.

Hou jij een scherp oog op de koers van bitcoin? Crypto Insider David, onze eigen analist, heeft zijn visie weer in zijn wekelijkse analyse verwerkt. Zijn laatste stuk vind je hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Satos

4.6/5

€6.757,21 Kopen
Litebit

4.5/5

€6.744,46 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€6.742,31 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€6.732,61 Kopen
Bitmymoney

4.4/5

€6.657,95 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€6.673,00 Kopen
Bitonic

3.8/5

€6.731,30 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€6.823,66 Kopen
Laatste nieuws