Timo Bult Timo Bult
20/07/2019 17:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/07/2019 17:20

John McAfee op de hielen gezeten door de CIA, waarschuwt autoriteiten met foto op Twitter

Nieuws
John McAfee: Het gebruik van privacy coins door criminelen is goed nieuws

De excentrieke miljardair, bitcoin bull en presidentskandidaat voor de presidentsverkiezingen in 2020, John McAfee, schrijft in een tweet dat de CIA hem op de hielen zou zitten. Eerder tweette de bekende crypto-fanaat al een tijdje “dark” te moeten gaan vanwege bepaalde ontwikkelingen.


Op de foto is McAfee samen met zijn vrouw, Janice Dyson, te zien. Beiden hebben een vuurwapen vast, mogelijk als waarschuwing voor de autoriteiten die hem op de hielen zitten. De tekst in de tweet luidt:

De CIA heeft geprobeerd ons te pakken te krijgen. We zijn nu op zee en zullen binnenkort meer duidelijk maken. Ik zal de komende dagen dark blijven.

Wat er zich precies heeft voorgedaan is op dit moment nog onduidelijk. Op dinsdag deelde de campagneleider van McAfee al een mysterieuze tweet op McAfee’s Twitter-account. Daarin stond het volgende:

Door nieuwe ontwikkelingen moet John McAfee zich stil houden. Let op dat dit account tot nader order door het personeel wordt beheerd. Meer details zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

McAfee zou al langere tijd op de hielen worden gezeten door de Amerikaanse belastingdienst. Mede door transacties met bitcoins met zijn werknemers zou hij worden beschuldigd van het ontwijken van belastingen. McAfee ontkent dit en is sindsdien met zijn boot op de vlucht geslagen. Het is dan ook niet onmogelijk dat de CIA hem nu te pakken probeert te krijgen.
Hou jij een scherp oog op de koers van bitcoin? Crypto Insider David, onze eigen analist, heeft zijn visie weer in zijn wekelijkse analyse verwerkt. Zijn laatste stuk vind je hier!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Timo is hoofdredacteur van Crypto Insiders en een gepassioneerde voorstander van de real-world toepassingen van cryptotechnologie. Zijn interesse werd gewekt tijdens zijn werk voor een groot Fins accountancybedrijf, waar hij onderzoek deed naar het toepassen van blockchain door financiële bedrijven. Ook voor zijn Master’s thesis bleef hij in de cryptohoek. Hij onderzocht hoe NFT’s in kunnen worden toegepast in games, en welke uitdagingen daar liggen. Timo gelooft dat cryptotechnologie onze economie inclusiever, eerlijker en welvarender kan maken, en dat de transparantie van deze technologie corruptie in ontwikkelingslanden kan tegengaan.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, 'slechtste week ooit'
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Crypto Ontbijt: Marktcrash, flinke uitstroom ethereum-ETF’s & nieuwe Mt. Gox ronde
Duitsland dumpt 435 miljoen aan bitcoin, parlementslid slaat alarm
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Bitcoin protocol stort in, miners zien inkomsten verdampen
Bitcoin protocol stort in, miners zien inkomsten verdampen
Advertentie
crypto-insiders-icon