Timo Bult Timo Bult
20/07/2019 17:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/07/2019 17:20

John McAfee op de hielen gezeten door de CIA, waarschuwt autoriteiten met foto op Twitter

Nieuws
John McAfee: Het gebruik van privacy coins door criminelen is goed nieuws

De excentrieke miljardair, bitcoin bull en presidentskandidaat voor de presidentsverkiezingen in 2020, John McAfee, schrijft in een tweet dat de CIA hem op de hielen zou zitten. Eerder tweette de bekende crypto-fanaat al een tijdje “dark” te moeten gaan vanwege bepaalde ontwikkelingen.


Op de foto is McAfee samen met zijn vrouw, Janice Dyson, te zien. Beiden hebben een vuurwapen vast, mogelijk als waarschuwing voor de autoriteiten die hem op de hielen zitten. De tekst in de tweet luidt:

De CIA heeft geprobeerd ons te pakken te krijgen. We zijn nu op zee en zullen binnenkort meer duidelijk maken. Ik zal de komende dagen dark blijven.

Wat er zich precies heeft voorgedaan is op dit moment nog onduidelijk. Op dinsdag deelde de campagneleider van McAfee al een mysterieuze tweet op McAfee’s Twitter-account. Daarin stond het volgende:

Door nieuwe ontwikkelingen moet John McAfee zich stil houden. Let op dat dit account tot nader order door het personeel wordt beheerd. Meer details zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

McAfee zou al langere tijd op de hielen worden gezeten door de Amerikaanse belastingdienst. Mede door transacties met bitcoins met zijn werknemers zou hij worden beschuldigd van het ontwijken van belastingen. McAfee ontkent dit en is sindsdien met zijn boot op de vlucht geslagen. Het is dan ook niet onmogelijk dat de CIA hem nu te pakken probeert te krijgen.
Hou jij een scherp oog op de koers van bitcoin? Crypto Insider David, onze eigen analist, heeft zijn visie weer in zijn wekelijkse analyse verwerkt. Zijn laatste stuk vind je hier!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie