Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
12/05/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/05/2019 05:00

Koffie met CI: het crypto nieuws van 11 mei

Nieuws
Koffie met CI

Een hele goeiemorgen! Het is tijd voor Koffie met CI, je dagelijkse samenvatting van het nieuws van gisteren. Wil je met ons de discussie starten, doe dat dan in ons Telegramkanaal. Elke doordeweekse dag krijg je daar ook een video-update van de koers, gratis en voor niets. Goed, schenk je mok vol en laten we even kort het nieuws van gisteren bespreken.
Bitcoin verbaasde ons gisteren wederom! Ondanks analisten aardig wat weerstand verwachtten rond de $6.400 ging bitcoin er doorheen als een mes door de boter. Volgens sommigen is de huidige rally het gevolg van een zogeheten short squeeze.
Toch moeten we oppassen. Analisten zoals Alex Krüger beweren dat een correctie aanstaande is vanwege de parabolische formatie die de koers gister begon te vormen. Hij ziet belangrijke restances op $7.000 en $8.000.
De Litecoin Foundation heeft gisteren een nieuwe hardware wallet gepresenteerd. Het apparaatje zou geen connectie met het internet nodig hebben en zou aan de hand van QR-codes veilig transacties kunnen verifiëren. Als gevolg van het nieuws steeg de koers van litecoin (LTC) gisteren flink.
Craig Wright, die nog steeds beweert Satoshi Nakamoto – de oorspronkelijke bedenker van Bitcoin – te zijn, komt van een koude kermis thuis. De bitcoin-adressen die hij recent bij de federale rechtbank in de Verenigde Staten inleverde om zijn claim te bevestigen, lijken niet in zijn voordeel te speken. Zo zou het volgens feedback uit de cryptocurrency-community gaan om simpel copy-paste werk.
Boekingsplatform Travala.com gaat de samenwerking aan met de Litecoin Foundation. Het platform, dat gebaseerd is op blockchain-technologie en waar je met litecoin kan betalen, zou door de samenwerking nog beter moeten worden als het gaat om cryptocurrency-betalingen.
Zo, je bent weer bij! Vergeet je moeke niet te bellen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.
Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie