Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
21/06/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/06/2019 05:00

Koffie met CI: het crypto nieuws van 20 juni

Nieuws
Koffie met CI

Goeiemorgen! 07:00 uur ’s ochtends, het is weer tijd voor een nieuwe Koffie met CI: je dagelijkse samenvatting van het cryptocurrency– en blockchain-nieuws van gisteren. Zit je trouwens al in ons Telegramkanaal? Mocht je namelijk meer willen dan alleen nieuws en ook eens je eigen stem laten horen? Dan kan op Telegram, waar je met ons en onze community van meer dan 800 man kan kletsen over interessante projecten, koersen en meer. Elke doordeweekse dag krijg je daar gratis een video-update van de koers. Aanmelden doe je hier! Goed, wat is er gisteren gebeurd:
Nadat bitcoin (BTC) gister in de ochtend support vond op ongeveer $9.050 handelde de grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie gisteravond rond de $9.500(!)
Eerder deze maand kondigde Block.one, de ontwikkelaar van het EOS blockchain-netwerk, een social media platform aan genaamd Voice. Het platform, dat al zo’n $150 miljoen heeft gekost, gaat in ieder geval nog eens $30 miljoen extra kosten nu Block.one het domein Voice.com heeft gekocht.
Eerder berichtte Crypto Insiders al over de kritiek op Facebooks Libra vanuit de Verenigde Staten en Europa. Nu komen er soortgelijke geluiden uit Australië en Zweden. National Australia Bank, noemt Libra een bedreiging. Ten slotte uitte de Zweedse Minister van de Financiële Markten, Per Bolund, kritiek in de vorm van een waarschuwing.
Sinds de onthulling van de white paper van Facebooks cryptocurrency Libra laten steeds meer mensen hun mening over het project horen. Zo lieten India en Rusland ook kritisch geluid horen.
De Japanse messaging reus Line krijgt naar verluidt binnenkort een vergunning van de Financial Services Agency (FSA), de Japanse financiële toezichthouder. Met die vergunning zal het bedrijf een cryptocurrency exchange op kunnen gaan zetten in het land.
Zo, je bent weer bij!
Heb je de nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Crypto Ontbijt: Altcoins & Trump crash, Bitcoin-ETF uitstroom zet door
Populaire meme crypto verliest plotseling 99% van zijn waarde
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Advertentie