Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
20/06/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/06/2019 06:00

EOS ontwikkelaar Block.one koopt domeinnaam voor $30 miljoen

icon-altcoins
Altcoin nieuws
EOS_ontwikkelaar_block_one_koopt_domeinnaam_voor_30_miljoen_dollar

Foto: ilolab/Shutterstock

Eerder deze maand kondigde Block.one, de ontwikkelaar van het EOS blockchain-netwerk, een social media platform aan genaamd Voice. Het platform, dat al zo’n $150 miljoen heeft gekost, gaat in ieder geval nog eens $30 miljoen extra kosten nu Block.one het domein Voice.com heeft gekocht.
Je leest het goed, Block.one heeft maar liefst $30 miljoen betaald aan de vorige eigenaar – het bedrijf MicroStrategy – voor de hippe domeinnaam. De verkoop vond twee dagen voor de aankondiging van het nieuwe platform plaats. MicroStrategy schijnt ook een HODL- (Hold on For Dear Life) strategie te hebben, maar dan voor domeinnamen in plaats van cryptocurrency. Zo schijnt het bedrijf ook andere waardevolle domeinnamen in bezit te hebben zoals Wisdom.com en Hope.com.
Voice moet een social media-platform worden dat op de EOS blockchain wordt gebouwd. CEO Brendan Blumer legde tijdens de presentatie uit dat het platform beter afgestemd zou zijn op de wereld, de community met goede content ondersteunt en geen gegevens van gebruikers zal verkopen aan de hoogste bieder. Interessant was dat de koers van EOS na de aankondiging daalde, wat er op duidt dat weinig volk onder de indruk was van het nieuws.
Heb je gisteren de nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie