Erik Juffermans Erik Juffermans
27/09/2023 18:10 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 27/09/2023 18:10

Man breekt in, bevuilt ondergoed van vrouw, geeft crypto de schuld

Nieuws
Man breekt in, bevuilt ondergoed van vrouw, geeft crypto de schuld

Foto: ID1974/Shutterstock

In Groot-Brittannië heeft zich wel een heel apart tafereel afgespeeld. Een man sloop meerdere malen het huis van een goede vriend binnen om op de ondergoed van zijn echtgenote te ejaculeren. Naar eigen zeggen zou de perverse dader tot deze daad zijn gekomen door forse crypto verliezen.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Slachtoffer vindt vies ondergoed

Het incident speelde zich af in het Britse plaatjse Stoke-on-Trent, in de buurt van Manchester en Birmingham. De 44-jarige dader, Ashley Watling, zou een ondergoed fetisj hebben. Volgens lokale nieuwskanalen sloop hij tot twee keer toe het huis binnen met een gekopieerde sleutel.

De eerste keer dat het slachtoffer haar ondergoed bevuild aantrof was uiteraard een grote schok. Ze zegt dat de gebeurtenis tot spanningen in haar relatie met haar echtgenoot heeft geleid. Echter, toen de perverse Watling op 15 juni zijn kunstje wilde herhalen, werd hij op heterdaad betrapt toen de vrouw net thuiskwam. 

Watling meende dat hij even naar binnen was gegaan om naar het toilet te gaan en wat kleren achter te laten. Hij was immers een goede vriend van de echtgenoot dus wellicht was dit geen rare situatie. Toen de vrouw erna echter haar kledinglade controleerde, trof ze haar ondergoed bevuild aan.

Crypto verliezen de reden

Ze confronteerde Watling en nam stiekem een bekentenis van hem op met haar telefoon. Vervolgens heeft ze haar verhaal gedaan bij de lokale politie. Maar wat heeft dit hele verhaal met crypto te maken, denk je misschien? De advocaat van Watling beweert namelijk dat “stressvolle omstandigheden” de reden waren voor Watling’s misselijkmakende kunstjes. Zo verloor Watling grote sommen geld met mislukte crypto-investeringen. Ook verloor hij zijn boot.

De dader geeft aan erge spijt te hebben van zijn daden. Ook zou het volgens de advocaat verregaande gevolgen hebben voor zijn vrouw en kinderen als hij zou worden opgesloten. De rechter liet zich echter niet gek maken en Watling is veroordeeld tot 30 maanden cel.

Het slachtoffer geeft aan dat het incident haar “paranoïde, verafschuwd en niet-gerespecteerd” heeft doen voelen.

Deel dit artikel
Erik Juffermans

Met een politieke en culturele achtergrond is Erik geïnteresseerd in het grote plaatje. Wat zijn bijvoorbeeld de raakvlakken van crypto-assets met de globale politiek en het economische klimaat? Cryptocurrencies hebben volgens Erik de potentie om de wereld beter en eerlijker te maken, maar er zijn fascinerende en complexe obstakels.

Net binnen
Trending
Advertisement

Trending Nieuws nieuws

Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement