Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws OKEx Talks 2019: The life of a trader met Crypto Insider David

OKEx Talks 2019: The life of a trader met Crypto Insider David

Altijd al in gesprek willen gaan met een doorgewinterde cryptocurrency trader? Op dinsdag 8 oktober geeft Crypto Insider David, bekend van zijn populaire wekelijkse columns, een presentatie tijdens een meetup van cryptocurrency exchange OKEx bij TQ in Amsterdam. Het event is gratis dus kom langs!

- Advertentie -

Onder het genot van een hapje en een drankje zal David rond 19:00 het podium betreden en een kijkje geven in het leven van een cryptocurrency trader, waarna een Q&A-sessie volgt waarin je David het hemd van ’t lijf kan vragen.crypto-insiders_telegram_bannerOok zal David deelnemen aan een panel discussie met cryptocurrency trader Michael van de Poppe, Ruud Feltkamp van Cryptohopper en Arthur Stolk van Icoinic.

Na afloop volgt een netwerkborrel en zal je ook een praatje kunnen maken met ons team! Kijk hieronder voor het volledige programma en klik hier voor de Meetup pagina waarop je je kan aanmelden. Let op, je dient je te registreren voor dit event!

Programma

18:30 Inloop en registratie bij TQ in Amsterdam
19:00 Introductie door Eléonore Blanc
Lightning talk en Q&A met Michael van de Poppe
Lightning talk en Q&A met David van Ineveld
20:00 Pauze
20:30 Panel discussie
21:00 Moment om te netwerken
22:00 Einde

Nog niet bekend met David? Hij legt in zijn nieuwste bitcoin (BTC) koers weekanalyse uit dat hij de koers op dit moment bullish vindt! Wil je weten wat hij voor de lange termijn verwacht? Lees dan hier verder.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.247,52 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.149,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.202,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.212,33 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€8.215,96 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...