Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Chinese cryptocurrency-exchange BTCC gaat internationaal uitbreiden

BTCC, een van de grootste en oudste cryptocurrency-exchanges uit China, is van plan uit te breiden naar Zuid-Korea, zo meldt The Investor van The Korea Herald.

BTCC, dat voorheen BTC China heette, lanceerde al in 2011 en was toen de allereerste crypto-exchange in China. Het was tevens een van grootste in de wereld qua handelsvolume, maar moest in september 2017 haar deuren sluiten toen de Chinese overheid besloot handel in cryptocurrencies en initial coin offerings (ICO’s) te verbieden.

- Advertentie -

Het verbod was niet het einde voor BTCC dat vervolgens besloot om te verhuizen naar Hong Kong en haar diensten weer aanbood in januari 2018. Nu is het bedrijf van plan om uit te breiden naar Zuid-Korea. Deze maand zouden nog bèta tests van start gaan en aan het eind van de maand wil de exchange al haar deuren in Zuid-Korea openen.

De Koreaanse afdeling, genaamd BTCC Korea, zal bestuurd worden door een zekere Lee Jae-Bom. Hij gaf het volgende commentaar:

Cryptocurrency-exchanges staan op een keerpunt dat het gevolg is van een terugval in lokale exchanges, terwijl de internationale exchanges hier een grote stap voorwaarts maken. BTCC Korea kan een nieuwe strategie en visie op crypto-exchanges presenteren.

BTCC is tevens van plan verder te groeien door met zowel lokale als internationale bedrijven samen te gaan werken. BTCC is onlangs een samenwerking aangegaan met Defytime, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van anti-rimpel producten, om blockchain-technologie toe te passen bij de productie van gezondheidszorgproducten.

BTCC is niet de enige exchange die last had van het verbod vanuit de Chinese overheid. Tal van exchanges moesten sluiten. Exchanges als ZB.com, OkCoin en Huobi zijn net als BTCC verhuisd. Door hen blijft de crypto-handel in China bestaan, maar velen hopen nog steeds dat de Chinese overheid haar verbod zal intrekken.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.074,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.887,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.910,70 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.933,90 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€10.983,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.887,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.910,70 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.933,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.983,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.074,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...