Simon Bosch Simon Bosch Simon Bosch
12/05/2022 19:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/05/2022 19:00

Deel 3 podcast met Arno Wellens: EU-wetten over identiteit, hogere voedselprijzen

icon-columns
Columns

Welkom bij alweer het derde deel van de podcast miniserie met Arno Wellens. In deze podcast komt het overige gedeelte van de wettentrein aan bod waarbij wij het voornamelijk zullen hebben over de Green Deal en de effecten daarvan. Volgens Arno omvat de Green Deal namelijk een aantal ingrijpende veranderingen. In een Amerikaans rapport wordt beschreven dat ze zullen leiden tot honger onder ruim 22 miljoen mensen en tot hogere voedselprijzen.

Daarnaast hebben we het ook over de koppeling van het elektronische patiëntendossier aan de Digital Identity, de toenemende macht van de EU op het lokale strafrecht en de afzwakking van de Trias Politica. Het is wederom een bijzonder leuke en interessante podcast geworden. Ik bedank Arno voor alle tijd die hij hierin heeft gestoken!

  • icon-columns
    Columns

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Deel dit artikel
Simon Bosch

Simon is fanatiek macro-analist en doet grondig onderzoek naar alles waar de meeste mensen juist niet naar willen kijken. Alles in de financiële, maatschappelijke en geopolitieke wereld met twee kanten is interessant genoeg om te onderzoeken. Als een onderwerp geen twee kanten heeft, dan is er dringend een sceptische blik nodig — onderwerpen zonder twee kanten bestaan niet. De wereld is kapot, en hij is ervan overtuigd dat crypto een deel van de oplossing kan vormen.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie