Roy van Krieken Roy van Krieken
01/06/2021 14:14 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/06/2021 14:14

Ruim 50.000 aanwezigen verwacht op Bitcoin (BTC) event in Miami met onder andere Tony Hawk als gast

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Ruim 50.000 aanwezigen verwacht op Bitcoin (BTC) event in Miami met onder andere Tony Hawk als gast

Op donderdag deze week zal er in de Verenigde Staten een heel bijzonder evenement van start gaan. Mogelijk gemaakt door een samenkomst van het positieve uitzicht met betrekking tot de coronavirus pandemie en de ambities van de organiserende stad. Deze stad is Miami, de grootste stad van de Amerikaanse staat Florida en al geruime tijd bezig met het creëren van een imago als ware tech-hub.

3 juni zal een gigantisch driedaags cryptocurrency evenement plaatsvinden in deze stad. Naar verwachting zullen zo’n 50,000 mensen aanwezig zijn. Onder de aanwezigen zullen enkele prominenten personen binnen de wereld van tech en crypto zijn. Zo hebben Twitter CEO Jack Dorsey en uitgesproken crypto-fanaat Tony Hawk aangegeven het evenement in Miami bij te zullen wonen. Het evenement is zelfs al volledig uitverkocht.

Ook zullen enkele sprekers het podium betreden. Een van de hoofd acts is de CEO van Microstrategy Michael Saylor. Saylor is binnen de wereld van cryptocurrencies een ware legende. Onder meer door zijn eindeloze en gigantische investeringen in bitcoin (BTC). 

Op het eerste gezicht lijkt het misschien raar dat een dergelijk evenement in Miami plaatsvindt en niet in een stad zoals Los Angeles waar technologie al een veel grotere rol speelt. Volgens Axios is Miami is echter de snelst groeiende stad in de Verenigde Staten als het op deze innovatieve sector aankomt.

De burgemeester van Miami, Franics Suarez, heeft zichzelf al eerder geliefd gemaakt onder fans van crypto door zijn pro-crypto standpunten. Hij heeft grootse plannen voor Miami en cryptocurrencies zullen een belangrijk onderdeel van die plannen vormen.

Suarez stelde in februari van dit jaar namelijk al dat ambtenaren in de stad hun salaris konden ontvangen in de vorm van bitcoin in plaats van Amerikaanse dollars, mochten zij dat willen. Hij overwoog zelfs om zijn verkiezingscampagne te financieren met bitcoin.

Deze ambities van de burgemeester van Miami zullen door investeerders en handelaars van cryptocurrencies enkel toegejuicht worden. Mocht het evenement een groot succes worden dan zal dit wellicht ook andere grote steden op vergelijkbare ideeën brengen. Al met al een uitstekende ontwikkeling.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie