Timo Bult Timo Bult
16/07/2023 13:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/07/2023 13:00

XRP koers stijgt 100%: Madelon Praat over het laatste crypto nieuws

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Het is weer tijd voor een nieuwe Madelon Praat! In de bovenstaande video behandelt Madelon weer veel onderwerpen, met onder andere de XRP rechtszaak, Bitcoin beursfondsen en een BTC koersanalyse.

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

Val kabinet heeft mogelijk grote gevolgen voor de economie

In de video van deze week bespreekt Madelon de val van het kabinet en daarmee impact van het vertrek van de minister-president, de minister van Financiën en de minister van Volkshuisvesting op de Nederlandse economie. Gaat dit een enorme chaos achterlaten of is het juist goed dat de zittende macht plaatsmaakt voor nieuwe leiders?

Grote winst in XRP rechtszaak

Verder gaat ze ook in op de huidige macro-economische situatie en de cryptomarkt, waar veel gebeurt na een periode van relatieve rust. Ze bespreekt de enorm belangrijke Ripple rechtszaak omtrent XRP, waarin onlangs een beslissing is genomen. Het positieve nieuws heeft geleid tot een opleving op de cryptomarkt.

Madelon biedt in haar nieuwe video een diepgaande analyse van de huizenmarkt en financiën, twee onderwerpen die volgens haar van cruciaal belang zijn in de huidige politieke en economische context. Uiteraard deelt Madelon aan het einde weer haar analyse van de actuele bitcoin koers.

Advertisement

Join de MoneyTalks community van Madelon Vos!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement

Trending Bitcoin nieuws

We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement