Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
30/07/2019 15:05 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/07/2019 15:05

SimpleFX augustus $500 cashback – handelen met 20% lagere spread!

Nieuws

Deze maand augustus zal de beste maand worden voor de handel in cryptocurrency, aandelen, forex en grondstoffen. Er gebeurt momenteel zoveel en er zijn zoveel markten die op de rand van een trendwijziging staan, dat je simpelweg de kans op winstgevende margin trading niet kunt missen. Laten we het handelsvolume flink omhoog gooien! SimpleFX biedt lagere spreads voor alle transacties in augustus – zorg ervoor dat u hier optimaal van profiteert.
Bitcoin en andere cryptovaluta zijn weer in opkomst. Goud zit in de lift en zelfs zilver staat op de rand van een doorbraak. Tegelijkertijd lijkt het erop dat de globale beurs een keerpunt nadert aangezien er meer en meer tekens komen over een langzamere economie of zelfs een recessie. Investeringsbanken over de hele wereld verlagen de prognose voor aandelen en er zijn al enkele sombere macro-economische gegevens gepubliceerd. 
Dit betekent ook zeer interessante tijden voor de prijzen van ruwe olie, waar de volatiliteit van de prijs afhangt van zowel de toekomst van de wereldwijde economische groei (waar onzekerheid de prijzen zou doen dalen met betrekking tot de vraag naar olie) als politieke spanningen in het Midden-Oosten (waar onzekerheid zou leiden tot een neerwaartse druk met zorgen over het toekomstige aanbod).
voor CFD-handelaren betekent dit een mooie kans om winst te maken. Zeker als er tijdens de vakantieperiode vaak niets anders te doen is. U kunt uw smartphone op het strand meenemen en handelen met de beste handelsapplicatie die er is.
Hoewel het moeilijk is om de trends in augustus te voorspellen, is één ding zeker – breng de tijd door op een mooie, ontspannende plek met goede internettoegang. Daarnaast moet u ook gebruik maken van SimpleFX WebTrader – de beste mobiele handelsapp. 

Honderden bedrijven investeren miljarden in Bitcoin ETF’s
Honderden bedrijven investeren miljarden in Bitcoin ETF's

De beste handels-app van 2019

SimpleFX WebTrader won de prijs voor de beste handelsapplicatie tijdens de Finance World Expo Summit die in Zwitserland plaatsvond. Experts gaven aan dat de applicatie zich onderscheidde door een fantastische gebruikerservaring op mobiel, opmerkelijke snelheid en betrouwbaarheid. Bovendien, wezen zij op de levendige gemeenschap van handelaren (meer dan 200.000), die door SimpleFX de toegang hebben tot social trading-mogelijkheden zoals Trading Ideas. 
Augustus wordt de heetste handelsmaand van het jaar en we willen nog meer warmte aan ons toch al hete platform toevoegen. Gedurende de hele maand zal SimpleFX een 20% lagere spread bieden (hier vindt u de voorwaarden). U krijgt al het bespaarde geld terug met een cashback-overschrijving naar uw account. 
Zorg ervoor dat er voor 1 augustus geld op uw account is gestort en uw account klaar is voor gebruik. Kijk of u een live, actieve account heeft
Laat anderen ook genieten met met behulp van de nieuwe August Cashback Promo banners in het Unilink.io ledenpanel. 

Advertentie

Doe een gok en win bitcoins (BTC)

Opnieuw geven we 250 dollar weg aan bitcoins. Probeer de waarde van de volgende Nonfarm Payrolls (NFP) te raden die op 2 augustus zal worden gepubliceerd om 14:30 uur, Nederlandse tijd. Publiceer uw voorspelling in de SimpleFX ShoutBox. Leest hier hoe het werkt.
Bovenstaand artikel is een ingezonden bericht. Participeren aan SmpleFX is geheel op eigen risico. 


Gisteren verscheen weer een gloednieuwe bitcoin-koersanalyse van Crypto Insider David. Heb je deze gemist? Klik dan hier om zijn analyse alsnog te lezen.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
Advertentie