Bart Brands Bart Brands
24/11/2023 12:41 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/11/2023 11:58

Verkiezingen: gaat de stroombelasting weg? Black Friday voor goud

Nieuws

Hallo allemaal en welkom bij een nieuwe aflevering van “Goudkoorts”. In deze aflevering deel ik mijn inzichten over recente politieke en economische gebeurtenissen wereldwijd, hun impact op onze financiële toekomst en natuurlijk goud.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Wereldwijde politieke veranderingen

Ik begin met de opmerkelijke politieke veranderingen in landen als Argentinië en Italië. In Argentinië is onlangs een libertarische president gekozen, die een groot voorstander is van goud en bitcoin (BTC). Dit is vooral interessant gezien de hoge inflatie in het land. Ik ben benieuwd hoe deze nieuwe leiderschap de economie zal beïnvloeden, vooral met betrekking tot investeringen in edelmetalen en crypto.

Advertentie

Nederlandse verkiezingen en energiebeleid

Vervolgens bespreek ik de recente verkiezingen in Nederland en de impact ervan op het beleid. Ik merk op dat partijen die tegen restrictief beleid waren, zoals de PVV, aanzienlijke winst hebben geboekt. Dit wijst op een verschuiving in de publieke opinie. Daarnaast behandel ik het energiebeleid en de stijgende energiebelastingen, waarbij ik kritiek uit op de huidige aanpak van hernieuwbare energiebronnen en pleit voor een heroverweging van traditionele energiebronnen.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Financiële vooruitzichten en goud

Tot slot deel ik mijn visie op de financiële markten en het heersende optimisme, ondanks de dreiging van een wereldwijde recessie. Ik waarschuw voor de mogelijke risico’s in de huidige economische situatie en benadruk het belang van investeren in stabiele waarden zoals goud. Tot slot heb ik nog een speciale aanbieding voor jullie in verband met Black Friday waar je korting kan krijgen op transactiekosten bij investeringen in goud, zilver of platina. Mis deze video dus niet!

De voortdurende aantrekkingskracht van goud

Met de onzekerheden omtrent digitale valuta en de toenemende complexiteit van de financiële wereld, blijft goud een vertrouwde veilige haven voor investeerders. Als de goudkoorts blijft toenemen, kan de opname van goud in een beleggingsportefeuille een verstandige zet zijn.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in goud of andere edelmetalen biedt het Nederlandse Gold Republic nieuwe klanten een welkomstbonus. Elke nieuwe klant, die via deze link een account aanmaakt, ontvangt 1 gram goud ter waarde van 59 euro gratis. Eerst meer lezen over Gold Republic? Lees hier de Gold Republic review op Crypto Insiders.

Deel dit artikel
Bart Brands

Bart Brands is een veiligheidskundige, gecertificeerd security intelligence professional en anti-terreur deskundige met een passie voor edelmetalen. Tijdens de kredietcrisis werd zijn interesse in edelmetalen sterk aangewakkerd en sindsdien verdiept hij zich in dit onderwerp. Bart schrijft diepgaande analyses over financieel nieuws, bitcoin nieuws, edelmetalen nieuws, overheid en regulatie. Ook heeft hij als auteur het boek ‘Chaos zonder Goud!’ op zijn naam.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, 'slechtste week ooit'
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Crypto Ontbijt: Marktcrash, flinke uitstroom ethereum-ETF’s & nieuwe Mt. Gox ronde
Duitsland dumpt 435 miljoen aan bitcoin, parlementslid slaat alarm
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Bitcoin protocol stort in, miners zien inkomsten verdampen
Bitcoin protocol stort in, miners zien inkomsten verdampen
Advertentie
crypto-insiders-icon