Timo Bult Timo Bult
21/11/2023 16:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/11/2023 14:16

Alle Nederlanders met Tesla of S&P500 aandelen ontvangen gratis XRP

Bitcoin-BTC XRP-XRP
icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Alle Nederlanders met Tesla of S&P500 aandelen ontvangen gratis XRP

Het investeren in Tesla-aandelen en de Amerikaanse S&P 500 is de afgelopen jaren een formule voor succes gebleken. Maar zoals altijd geldt dat diversificatie een belangrijke rol blijft spelen in elke strategie van de gemiddelde Nederlandse investeerder.

Nederlands grootste crypto exchange biedt investeerders in aandelen nu tijdelijk de kans om hun portfolio gratis te diversifiëren en biedt deze investeerders nu een eerste stap in crypto gratis, kies onder andere uit 18 XRP, 1.200.000 SHIB of 30 ADA.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Crypto is volwassener geworden

Investeringen in aandelen zoals die van Tesla hebben zich historisch gezien bewezen als solide keuzes voor vermogensgroei. Echter, met de opkomst van cryptocurrencies zoals ripple (XRP), is het investeringslandschap flink groter geworden.

Crypto was in de begindagen nog extreem volatiel en had het vertrouwen van de traditionele investeerder misschien nog niet. Maar met de toenemende wet- en regelgeving omtrent crypto, is de activaklasse voor velen nu een volwaardige diversificatie-optie geworden.

Cryptocurrencies bieden een unieke waardepropositie. Ze zijn niet alleen een middel voor speculatieve investeringen, maar ze vertegenwoordigen ook de technologische revolutie die de manier waarop financiële transacties worden uitgevoerd kan transformeren.

Zo is er XRP, bekend om zijn snelle transacties en lage kosten, die de efficiëntie in de financiële sector kan verbeteren. Een andere populaire cryptocurrency is bitcoin (BTC), dat de strijd aangaat met goud als schaarse activa.

Advertisement

XRP als investeringsoptie naast Tesla en de S&P500

Er zijn een aantal redenen waarom cryptocurrencies zoals XRP of bitcoin een interessante optie kunnen zijn om te diversificeren.

Ze vertonen vaak andere markt correlaties dan traditionele activa zoals aandelen, obligaties of vastgoed. Dit betekent dat wanneer traditionele markten dalen, crypto niet per se dezelfde trend volgt.

Hoewel cryptocurrencies risicovoller zijn, hebben sommigen in het verleden aanzienlijk hogere rendementen laten zien dan traditionele investeringen. Dit potentieel voor hoge rendementen kan aantrekkelijk zijn voor investeerders die bereid zijn meer risico te nemen, zelfs wanneer zij slechts een zeer klein percentage van hun portefeuille alloceren aan crypto.

Sommige investeerders zien crypto, en dan met name bitcoin, als een hedge tegen inflatie en valuta devaluatie. Vooral in tijden van economische onzekerheid kan bitcoin dus bescherming bieden tegen de negatieve gevolgen.

Aandelen investeerders die crypto willen verhandelen ontvangen tijdelijk een gratis start. In samenwerking met Crypto Insiders geeft Bitvavo 10 euro gratis crypto naar keuze aan iedere nieuwe gebruiker die via deze link een account aanmaakt. Met deze 10 euro kunnen investeerders direct een crypto naar keuze kopen. Bitvavo ondersteunt meer dan 200 cryptocurrencies.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement

Trending Wallets en Exchanges nieuws

Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
betalen_en_handelen_in_gulden_en_bitcoin_gebruik_nocks
Handelen in Gulden en Bitcoin met het Nederlandse Nocks Trade
SATOS_verzint_oplossing_advertentieverbod_google_en_facebook
Spot een fiets, krijg bitcoins voor niets!
Advertisement