Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Wallets en Exchanges Anycoin Direct lanceert innovatief nieuw platform

Anycoin Direct lanceert innovatief nieuw platform

Cryptocurrency exchange service Anycoin Direct rolt een nieuwe website uit voor de Europese markt.

Met hun nieuw ontworpen website wil Anycoin Direct het koop- en verkoopproces van cryptocurrencies voor iedereen toegankelijker maken. Het gepersonaliseerde ontwerp is uniek binnen de cryptocurrency-industrie en is gekozen om een betrouwbaarder en persoonlijker uiterlijk te creëren. CTO Julian van der Wijst stelt:

Met deze nieuwe aanpak laten we zien dat het niet moeilijk of onpersoonlijk hoeft te zijn om met cryptocurrency aan de slag te gaan.

- Advertentie -

Het stapsgewijze proces dat Anycoin Direct hanteert helpt gebruikers, of ze nu beginner zijn of ervaren, om snel en veilig transacties uit te voeren.

 

Anycoin Direct is een in Nederland gevestigde cryptocurrency broker en is opgericht in 2013. Zij waren de eerste Europese cryptocurrency broker die 7 dagen per week een live-chat support service aanbood. Met hun nieuwe platform probeert Anycoin Direct cryptocurrency toegankelijk te maken voor een groter publiek, inclusief minder technische gebruikers. 

Een nieuwe innovatieve functie is de adaptieve side support bar. Dit systeem toont op een dynamische manier relevante vragen en antwoorden tijdens elke stap in het koop- en verkoopproces. Als dit systeem niet in staat is om de vragen te beantwoorden, is het Anycoin Direct-supportteam slechts één klik verwijderd om direct te assisteren. Er kan 7 dagen per week direct een live chat worden geopend met iemand van het supportteam. Bovendien biedt Anycoin Direct diepgaande informatie over alle ondersteunde cryptocurrencyprojecten, waardoor het mogelijk is om meer te weten te komen over uw favoriete cryptomunten.

Bekijk het platform op anycoindirect.eu en probeer het zelf.


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.152,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.202,10 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.215,38 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.223,44 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.251,89 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...