Rico Engelbarts
09/09/2019 17:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/09/2019 17:30

Bakkt Warehouse is klaar voor bitcoin (BTC) futurescontracten, kondigt verzekeringspolis van $125 miljoen aan

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Bakkt Warehouse is klaar voor bitcoin (BTC) futurescontracten

Volgens een tweet van handelsplatform Bakkt is Bakkt Warehouse, de custodian van de bitcoin (BTC) die op Bakkt verhandeld zullen worden, “actief voor bitcoin futures”. Daarmee wordt waarschijnlijk bedoeld dat Bakkt Warehouse nu klaar is voor de lancering van de bitcoin futurescontracten die binnenkort verhandeld kunnen gaan worden. Daarnaast kondigt het bedrijf aan dat beleggers verzekerd zullen zijn. Dit schreef Bakkt in een tweet die het op 9 september de wereld in stuurde.

Het Bakkt Warehouse is actief voor futures

Bitcoin gestort in ons Warehouse wordt gedekt door een verzekeringspolis van $125 miljoen


Sinds 6 september is het mogelijk om bitcoin te storten op de rekening van Bakkt Warehouse. Toevalligerwijs vond op dezelfde dag een flinke correctie van de bitcoin koers plaats. Sommige analisten denken dat de lancering van Bakkt Warehouse met de correctie te maken heeft gehad.
Diezelfde dag werd daarnaast ook een zeer grote transactie met bitcoin gedaan. Een grote hoeveelheid bitcoin ter waarde van $1 miljard werd van een onbekend wallet adres naar een ander onbekend wallet adres overgemaakt. Dit zou mogelijk ook met Bakkt te maken hebben gehad.
De lancering van het handelsplatform Bakkt staat gepland voor 23 september. Het bedrijf kreeg eind augustus de benodigde vergunning om het handelsplatform te mogen lanceren. Sindsdien is het proces in een flinke stroomversnelling terechtgekomen. Nu kondigt het dus ook aan dat het voor $125 miljoen verzekerd is voor gevallen waar bitcoin van beleggers verloren zou gaan.
Analisten verwachten dat de markt zal gaan reageren op de lancering aangezien het hier om fysieke bitcoin futurescontracten gaat. Wanneer zo’n contract afloopt krijgt de belegger ook daadwerkelijk bitcoin uitgekeerd, wat uniek is binnen de cryptocurrency-markt.
Crypto Insider David legt in zijn nieuwste bitcoin (BTC) koers weekanalyse uit dat hij de koers op dit moment bullish vindt! Wil je weten wat hij voor de lange termijn verwacht? Lees dan hier verder.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie