Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Binance DEX noteert blockchain project Contentos aan exchange

Binance DEX, de decentrale exchange van Binance, heeft een nieuwe altcoin op de gedecentraliseerde cryptocurrency exchange genoteerd: Contentos (COS). Met de listing zal de altcoin tegen meerdere andere crypto’s verhandeld kunnen worden. Contentos nam de stap nadat het project al langere tijd met Binance Labs samenwerkte.

Contentos is een blockchain-project voor de digitale industrie. Het platform tracht uitdagingen waar gecentraliseerde contentplatformen mee te maken krijgen, zoals contentdistributie, authentificatie en het beheer van copyrights, op te lossen. Op het platform kunnen content creators geld verdienen en worden zij gestimuleerd om deals te sluiten met adverteerders, fans en andere content creators.

- Advertentie -

Binance en Contentos werken al sinds lange tijd samen. Zo investeerde Binance Labs al vroeg in het project. De investeringstak van Binance hielp het project met onder andere financiële middelen en het opbouwen van naamsbekendheid. In een reactie over de notering van Contentos aan Binance DEX zei Mick Tsai, mede-oprichter van het project:

Contentos, waar Binance Labs in investeerde, heeft veel opwindende resultaten behaald onder onze samenwerking met de internationale gemeenschap. We zijn verheugd om sterke steun te ontvangen van de Binance-gemeenschap en bevestiging dat we kunnen worden verhandeld op Binance DEX. We nodigen alle leden van de community oprecht uit om nu lid te worden, ter ondersteuning van Contentos (COS) op het veilige en gratis Binance DEX

Om genoteerd te kunnen worden op Binance DEX, de gedecentraliseerde versie van de Binance exchange, is het een vereiste dat de token van het project omgezet wordt naar het BEP2-protocol. Steeds vaker verplaatsen crypto-projecten hun tokens naar dit protocol gezien de voordelen ten opzichte van andere protocollen. Daarnaast zou Binance DEX op veel vlakken veiliger zijn dan een gecentraliseerde exchange.

Heb je de nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.198,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.198,30 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...